Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Minori ramasi in pielea goala pe malul Dunarii

Povestea lui Nica a lui Stefan a Petrei in varianta braileana. Doi minori in virsta de 15 ani au bagat spaima in familiile lor, dupa ce nu s-au mai intors acasa de la scoala pina dupa miezul noptii. Panicate, familiile celor doi s-au dus la Politie, in noaptea de 29 spre 30 mai, pentru a reclama disparitia fiilor.
Politistii din cadrul Serviciului de Investigatii Criminale au inceput imediat cercetarile si au aflat ca, dupa ce au iesit de la liceu, tinerii au plecat cu alti patru colegi spre Dunare, pentru a face baie. Vestea nu i-a bucurat prea tare pe parinti, care au inceput sa se gindeasca la ce e mai rau, sperind totusi ca fiii lor sint in viata.
"Contactat telefonic, unul din cei sapte copii care a fost la scaldat le-a dat politistilor locul exact, mai precis, pe malul celalalt al Dunarii, la Plaja Perla, Din discutie, politistii au aflat si motivul absentei lor. Acestia au ramas fara hainele si ghiozdanele aflate pe mal, care le-au fost furate de persoane necunoscute, in timp ce se aflau in apa", a precizat purtatorul de cuvint al Inspectoratului Judetean de Politie, subinspector Jenel Sogor.
In jurul orei 2.00, politistii impreuna cu parintii disperati au apelat la o firma de transport fluvial si au traversat Dunarea, gasindu-i pe minori intr-o ghereta unde au fost adapostiti de un paznic. Copiii au explicat ca dupa ce li s-au furat lucrurile, le-a fost teama si rusine sa se intoarca acasa. Totusi, intre timp, tinerii facusera rost de niste haine pe care le-a adus unul dintre colegii cu care au fost la scaldat. Minorii au fost incredintati familiilor, iar ieri au fost invitati la sediul Politiei, pentru a depune reclamatie cu privire la furtul bunurilor amintite.
Categorie articol: 

Comentarii