Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Minori puși pe furat

Cinci minori, cu vârste cuprinse între 13 și 16 ani, sunt acuzați de polițiști că au dat două spargeri, păgubind un chioșc și o tarabă din cartierul Hipodrom.
Sâmbătă, în jurul orei 12.00, ofițerul de serviciu de la Poliția Municipiului a fost sesizat telefonic de către Petre V. (57 de ani) despre faptul că în interiorul autoturismului său, parcat în curtea interioară a blocului în care locuiește, a găsit un minor care avea asupra sa mai multe produse alimentare. La locul indicat polițiștii l-au identificat pe minor, în vârstă de 13 ani, care a declarat că a fugit de acasă și a intrat în mașina pe care a găsit-o neasigurată pentru a se odihni. "Referitor la dulciurile găsite în autoturism, el a afirmat că le-a sustras în noaptea anterioară dintr-un chioșc amplasat pe strada Hipodrom. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de furt calificat, iar minorul a fost reîncredințat părinților săi, cu sprijinul reprezentanților de la Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Brăila", a precizat subinspector Jenel Șogor, purtător de cuvânt al Poliției brăilene.
În aceeași zi, oamenii legii au stabilit că patru minori, cu vârste cuprinse între 13 și 16 ani, au dislocat ușa unei tarabe din Piața "Microhală", situată în cartierul Hipodrom și au sustras țigări și cafea în valoare de 400 de lei. Acestora li s-a întocmit dosar penal, iar cercetările continuă pentru stabilirea întregii activități infracționale.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii