Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Minori din Tufeşti reţinuţi pentru tâlhărie

Patru brăilence au căzut în plasa unor tâlhari care le-au smuls lănţişoarele de la gât. Iniţial, cauzele au fost înregistrate cu autori necunoscuţi, însă, în scurt timp, poliţiştii au reuşit să dea de urma hoţilor, care au fost deja reţinuţi.
Astfel, în urma înregistrării unor plângeri privind infracţiuni de tâlhărie, comise în municipiu în zilele de 3, 10 şi 14 iunie, de către autori necunoscuţi, asupra a patru femei, poliţiştii au demarat cercetările pentru prinderea autorilor. Tâlharii le-au smuls lănţişoarele de la gât părţilor vătămate, în vârstă de 48, 56, 60 şi 61 de ani, apoi s-au făcut nevăzuţi. Ofiţeri şi agenţi din cadrul Poliţiei Municipiului Brăila şi Poliţiei oraşului Însurăţei au efectuat activităţi specifice şi au stabilit că suspecţii domiciliază în comuna Tufeşti.
În dimineaţa zilei de 30 iunie s-a efectuat o acţiune în această localitate şi au fost depistaţi şi conduşi la sediul Poliţiei Municipiului, pentru cercetări, trei minori, doi de 16 ani şi unul de 17 ani, domiciliaţi în Tufeşti. S-a probat că aceştia, împreună cu un alt tânăr, în vârstă de 18 ani, din Brăila, au săvârşit patru infracţiuni de tâlhărie. Prejudiciul cauzat a fost recuperat în proporţie de 80%.
"Cei patru învinuiţi au fost reţinuţi pe bază de ordonanţă şi introduşi în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al IPJ Brăila, urmând să fie prezentaţi Judecătoriei Brăila cu propunere de arestare preventivă, pentru săvârşirea infracţiunii de tâlhărie", a precizat inspector Jenel Şogor, purtător de cuvânt al IPJ Brăila.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii