Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Minora disparuta de 6 luni

O familie din Braila isi cauta fiica in virsta de 15 ani, disparuta de sase luni de zile. Raluca Jalba a plecat de acasa in ziua de 14 martie, la ora 14.00 si de atunci nu a mai dat nici un semn. Fata nu este la prima tentativa de acest gen, anterior ea a mai plecat de la domiciliu in mod voluntar, fara stirea parintilor.
In prezent, politistii Compartimentului Urmariri al Serviciului de Investigatii Criminale continua cautarile si revin cu apelul catre cetatenii care pot da relatii in acest caz, pentru a-i ajuta pe parintii minorei disparute sa o gaseasca.
Reamintim ca, in ziua de 18 martie, la sediul Inspectoratului de Politie al Judetului Braila s-a prezentat Ion J., din municipiul Braila, care a reclamat ca fiica sa, Raluca Jalba, de 15 ani, a plecat de la domiciliu si nu a mai revenit. Oamenii legii au stabilit ca minora are corpolenta atletica, este inalta de 1.70 m, are parul negru, lung peste umeri si ochii caprui. Imediat au fost demarate cercetarile pentru identificarea acesteia si incredintarea familiei, dar fara succes. La data disparitiei fata era imbracata cu o geaca si pantalon de culoare albastra si pantofi sport de culoare alba.
Cine poate da relatii despre prezenta acesteia in municipiul sau judetul nostru este rugat sa se adreseze celei mai apropiate unitati de Politie, ori sa apeleze, gratuit, la numarul de telefon 112, sau, taxabil, 0239/60.61.00, interior 20.163, la Compartimentul Urmariri al Serviciului de Investigatii Criminale din cadrul Inspectoratului de Politie al Judetului Braila.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii