Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Minora din Prahova, violata la Braila

Doi tineri din comuna Chiojdeanca, judetul Prahova, au fost retinuti de politistii braileni si prezentati instantei de judecata cu propunere de arestare preventiva, sub aspectul savirsirii infractiunilor de lipsire de libertate in mod ilegal si viol. Prahovenii Nicolae S., de 23 de ani si Marian Cornel B., de 32 de ani, care lucreaza la o societate de constructii din Braila, sint acuzati ca in ziua de 29 iulie au luat cu forta o minora din orasul Urlati, judetul Prahova, au dus-o intr-un apartament inchiriat din Braila si au violat-o.
"In seara zilei de 5 iulie, orele 19.30, parintii unei minore in virsta de 15 ani, din orasul Urlati, s-au prezentat la Politia Municipiului Braila si au reclamat ca fiica lor a fost urcata cu forta intr-un autoturism, in timp ce se deplasa pe o strada din orasul de domiciliu, lipsita de libertate si violata de doi indivizi care lucreaza la o societate in Braila. Cercetarile au stabilit ca, la data de 1 iulie, Nicolae S. si Marian Cornel B. au dus minora intr-un apartament inchiriat din municipiul Braila, unde au intretinut raporturi sexuale cu aceasta, iar a doua zi, au trimis-o acasa cu trenul", a precizat purtatorul de cuvint al Inspectoratului de Politie Judetean, subinspector Jenel Sogor.
Minora a fost supusa examinarii medico - legale care a dovedit ca aceasta prezenta o deflorare veche de circa doua saptamini. Totusi nu s-au gasit urme de violenta, respectiv leziuni traumatice pe corp, trunchi sau membre.
Categorie articol: 

Comentarii