Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Minor prins la volanul unui autoturism

Minor cu tupeu. Duminică seara, un adolescent de 17 ani, din Şuţeşti, a plecat cu maşina la plimbare. Poliţiştii l-au oprit din drum.
În seara de 20 iulie, la ora 23.35, poliţişti din cadrul Secţiei 4 de Poliţie Rurală Ianca au oprit pentru control, pe strada Principală, din satul Deduleşti, autoturismul condus de D.A. (17 ani), din comuna Şuţeşti, care nu deţinea permis de conducere. "Împotriva lui a fost întocmit dosar penal pentru infracţiunea de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul, fără a poseda permis de conducere", a precizat agent principal Camelia Bucur din cadrul Biroului de Presă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Brăila.
În noaptea de sâmbătă spre duminică, în jurul orei 4.00, în plasa poliţiştilor din cadrul Biroului Rutier a picat un şofer aghezmuit. A fost identificat Laurenţiu S. (29 de ani), din Brăila, care a condus autoturismul, pe raza municipiului, fiind sub influenţa băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat că şoferul avea în aerul expirat 0,56 mg/l alcool pur, pe numele lui fiind întocmit dosar penal. Un alt şofer băut a fost prins pe Şoseaua de Centură, în noaptea de duminică spre luni, la ora 2.20. Ionuţ P. (25 de ani), din comuna Tichileşti, conducea fără grijă propria maşină, deşi consumase alcool înainte de a se urca la volan. Acesta a fost testat cu aparatul etilotest şi a rezultat că avea în aerul expirat 0,61 mg/l alcool pur.

 
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii