Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Minor lovit cu hârlețul de un tractorist pus pe harță

* procurorii au definitivat cercetările și au dispus trimiterea în judecată a unui bărbat care a fugit cu tractorul după un biciclist, pe un teren agricol din județ, pentru a se răzbuna pe un consătean * tractoristul a oprit vehiculul și a dat o lovitură cu hârlețul, dar din greșeală l-a lovit pe băiatul care se afla pe bicicletă alături de tatăl său * tractoristul agresiv a fost trimis în judecată pentru lovire sau alte violențe

 

Minor aflat pe bicicletă cu tatăl său, pe un drum din zona Gemenele - Movila Miresii, atacat cu hârlețul de un tractorist nervos care, de fapt, voia să îl lovească pe tatăl băiatului.

Prin rechizitoriul Parchetului de pe lângă Judecătoria Brăila s-a dispus trimiterea în judecată a inculpatului Z.T. de 24 de ani pentru săvârșirea infracțiunii de lovire sau alte violențe. În fapt s-a reținut că la data de 23 august 2020, în jurul orei 13.00, martorul V.M. și fiul său, persoana vătămată V.S.N., se deplasau cu bicicleta pe drumul public 202 B (Latinu - Gemenele – Movila Miresii). Cei doi au fost ajunși din urmă de inculpatul Z.T. ce conducea un tractor agricol.

Individul avea ceva de împărțit cu bărbatul de pe bicicletă, motiv pentru care a oprit tractorul în fața acestuia și a coborât cu un hârleț în mână și cu intenție directă a încercat să îl lovească pe biciclist. Pentru că martorul V.M. s-a ferit, inculpatul l-a lovit pe minorul V.S.N., aflat pe portbagajul bicicletei, în spatele tatălui său. "În urma acțiunii de lovire, minorului i-au fost cauzate leziuni traumatice, respectiv o plagă tăiată, ce au necesitat 7-8 zile de îngrijiri medicale, așa cum rezultă din certificatul medico-legal. Starea de fapt a fost confirmată de martorul ocular V.M., tatăl băiatului agresat", au arătat procurorii.

Organele judiciare au dispus audierea părților implicate și a unor martori care au arătat că l-au observat pe minorul V.S.N. aflat pe bicicletă cu tatăl său având o rană sângerândă la cap. Bicicleta se deplasa rapid, probabil pentru ca victima și tatăl său să scape de tractoristul care îi urmărea. Potrivit martorilor, la scurt timp și-a făcut apariția și tractorul condus de inculpat care nu renunțase la intenția de a-l agresa pe V.M. având în mână un obiect contondent, adresându-i dușmanului său amenințări cu exercitarea de violențe fizice.

Potrivit declarațiilor date în cauză, arată procurorul, inculpatul a recunoscut că l-a lovit din eroare cu hârlețul pe minorul V.S.N. și că după această acțiune a continuat să-i urmărească pe cei doi, împrejurări în care s-a întâlnit cu ceilalți martori audiați în cauză.

Organele de urmărire penală au dispus ridicarea de la inculpat a corpului delict, respectiv a hârlețului, în vederea examinării și confiscării. Chiar dacă inculpatul a lovit din eroare o altă persoană decât cea pe care vroia să o lovească, acesta nu scapă de acuzațiile penale și de judecată.

Dosarul a fost trimis spre soluționare Judecătoriei Brăila.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii