Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Minor izbit de un moped, după ce a traversat prin faţa unui autobuz

Accident rutier pe Calea Călăraşilor, din cauza unei traversări neregulamentare, prin faţa unui autobuz staţionat. Cel care a vrut să treacă strada este un minor de 15 ani, care nu s-a asigurat.
Pe 20 octombrie, ora 15.40, Ionel T. (53 de ani), din municipiul Brăila, conducea mopedul proprietate personală, pe banda a 2-a de circulaţie a Căii Călăraşilor, dinspre strada Franceză către strada Tineretului. "Acesta l-a accidentat pe A.D. (15 ani), din municipiu, care traversa strada prin loc nepermis şi prin faţa unui autobuz staţionat", a precizat scms. Jenel Sogor, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Brăila. Ambii participanţi la trafic au suferit leziuni corporale şi au fost transportaţi la Spitalul Judeţean Brăila, pentru a le fi acordate îngrijiri medicale. Nu a fost necesară internarea.
Cei doi au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultând că nu se aflau sub influenţa băuturilor alcoolice. În cauză a fost întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

 
Categorie articol: 

Comentarii