Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Minor accidentat pe trecerea de pietoni

Traversarea pe marcajul pietonal nu mai este deloc sigură. Acum două zile, un minor şi un bătrân au fost izbiţi de maşini în timp ce traversau regulamentar.
În seara de 26 aprilie, la ora 21.35, un tânăr de 24 de ani, din municipiu, conducea autoturismul "Opel" pe Calea Călăraşilor. În apropierea intersecţiei cu strada Chişinăului, şoferul l-a lovit pe un minor de 17 ani, care traversa strada pe lângă bicicletă, pe marcajul pietonal. Pietonul a fost transportat la spital pentru a-i fi acordate îngrijiri medicale, fără să fie necesară internarea.
Tot în aceeaşi zi, la ora 15.45, un brăilean de 23 de ani se afla tot la volanul unui "Opel" şi circula pe strada 1 Decembrie 1918. La intersecţia cu strada Roşiorilor, el a surprins şi lovit un pieton care traversa strada pe marcajul pietonal. "În urma accidentului, pietonul, un brăilean de 86 de ani, a suferit leziuni corporale şi a fost transportat la spital, unde a rămas internat pentru îngrijiri şi investigaţii medicale", a precizat agent şef adj. Camelia Bucur din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Brăila.
Poliţiştii de la rutier au întocmit în cele două cauze dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

 
Categorie articol: 

Comentarii