Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Minoră fugită în pijamale din spital

Victoria Ioana Eftincă, de 17 ani, a părăsit unitatea medicală, unde se afla pentru consiliere psihologică, fără încuviinţarea personalului medical, în pijamale • mama fetei a dat alarma la poliţie

 

O minoră de 17 ani, care se afla într-un spital de specialitate din municipiu, pentru consiliere psihologică, a plecat din unitatea medicală şi este de negăsit. Mama a cerut ajutorul poliţiştilor.

La data de 14 decembrie, o brăileancă s-a prezentat la sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Brăila şi a sesizat dispariţia, din aceeaşi zi, a fiicei sale, Eftincă Victoria Ioana, în vârstă de 17 ani. Aceasta a părăsit spitalul fără încuviinţarea personalului medical. Ca semnalmente, fata are 175 cm, constituţie atletică, păr şaten, vopsit negru, lung până la nivelul umerilor, ochii verzi, şi are cercel în buric. La data dispariţiei, ea era îmbrăcată cu pijamale de culoare bej.

Pentru Eftincă Victoria Ioana s-a solicitat urmărirea la nivel naţional şi internaţional. Persoanele care pot oferi informaţii despre locul în care aceasta se află sunt rugate să apeleze numărul de urgenţă gratuit 112 sau să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie.
Categorie articol: 

Comentarii