Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Minoră de 10 ani atacată în stradă de un individ care i-a smuls telefonul din mână

* copila a mers la o prietenă, iar mama i-a dat telefonul mobil, pentru a putea ține legătura cu ea * minora de 10 ani și prietena sa au mers la un magazin pentru a cumpăra ceva, însă la întoarcere, pe o alee mai puțin circulată, un individ i-a smuls telefonul din mână și a fugit * infracțiunea de tâlhărie a fost comisă în decembrie 2020, tâlharul dovedindu-se a fi un bărbat de 27 de ani, care între timp a fost trimis în judecată de procurori

 

O copilă de 10 ani a fost lăsată fără telefonul mobil, în timp ce se afla pe o alee mai puțin circulată din municipiu. Fata a mers la o prietenă și avea telefonul la ea, pentru a putea ține legătura cu mama sa. Minora a mers cu prietena la un magazin, însă un individ a atacat-o și i-a smuls telefonul din mână. Infracțiunea de tâlhărie a fost comisă în decembrie 2020,  cel acuzat de comiterea faptei fiind trimis în fața instanței.

Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria (PJ) Brăila au definitivat cercetările și au dispus trimiterea în judecată a inculpatului P.N.N. de 27 de ani pentru săvârșirea infracțiunii de tâlhărie, faptă prevăzută de art. 233 Cod Penal. „În rechizitoriu s-a reținut faptul că, la data de 29 decembrie 2020, în jurul orei 16.00, după ce a urmărit-o pe persoana vătămată minoră în vârstă de 10 ani care se deplasa pe o stradă din municipiul Brăila. În momentul în care aceasta a pătruns pe o alee mai puțin circulată, a deposedat-o prin smulgere de telefonul mobil marca Samsung Galaxy”, au arătat procurorii.

Potrivit informațiilor transmise de PJ Brăila, în seara de 29 decembrie, în jurul orei 19.00, la sediul Poliției Municipiului Brăila s-a prezentat numita R.R. care a sesizat faptul că, în jurul orei 16.00, un bărbat necunoscut i-a smuls din mână fiicei sale de 10 ani un telefon mobil, în timp ce se afla la o intersecție din municipiul Brăila.

În fapt, potrivit declarației persoanei vătămate reiese faptul că, în jurul orei 14.00, fata a plecat de la domiciliul său pentru a merge la o prietenă. În momentul plecării de acasă, mama i-a dat telefonul mobil pentru a o putea contacta în caz de nevoie.

Persoana vătămată a rămas la prietena sa, unde s-au jucat timp de aproximativ o oră și jumătate. În jurul orei 16.00, minora împreună cu prietena au ieșit din curte pentru a merge la un magazin. După ce au ieșit din magazin, fetele au observat un cățel care semăna cu un alt cățel pierdut de familia fetei cu doar câteva zile în urmă.

După cum arată procurorii, mergând în urmărirea cățelului, într-o intersecție, după colțul gardului unui imobil, victima a fost atinsă ușor peste umăr de un bărbat necunoscut care i-a făcut semn să se oprească. Imediat, individul i-a smuls din mână telefonul mobil marca Samsung Galaxy și a fugit. Victima și prietena sa au încercat să îl urmărească, însă n-au putut ține pasul cu el.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii