Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Minivacanţa de 1 Mai. Au curs amenzile şi au zburat permisele

poliţiştii au oprite în trafic peste 550 de autovehicule, fiind testaţi cu aparatul etilotest 72 de şoferi • au fost constatate 756 de abateri la regimul rutier şi au fost reţinute în vederea suspendării 62 de permise de conducere auto

 

Ultima săptămână a fost una “abundentă” din punct de vedere al amenzilor aplicate de poliţiştii rutieri conducătorilor auto. A fost şi minivacanţa de 1 Mai, perioadă în care brăilenii au alergat cu maşinile. S-au constatat sute de abateri pe linie rutieră şi s-au dat amenzi usturătoare. Peste 60 de şoferi au fost lăsaţi fără permise de conducere.

Potrivit datelor transmise de Inspectoratul de Poliţie Judeţean Brăila, în perioada 23 aprilie - 01 mai, poliţiştii rutieri au acţionat pe arterele rutiere din municipiu şi judeţ pentru combaterea producerii accidentelor rutiere grave, precum şi pentru constatarea de contravenţii şi infracţiuni rutiere. În urma activităţilor, au fost constatate 756 de abateri la regimul rutier şi au fost reţinute în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce 62 de permise auto.

De asemenea, pentru neregulile constatate la autovehicule, poliţiştii au retras 7 certificate de înmatriculare. Au fost oprite în trafic peste 550 de autovehicule, fiind testaţi cu aparatul etilotest 72 de şoferi.
Categorie articol: 

Comentarii