Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Ministrul Muncii și Justiției Sociale Marius-Constantin Budăi, la Brăila pentru a face apel ca pensionarii să semneze Pactul pentru bunăstarea românilor

* asta a declarat ministrul Muncii, în cadrul unei conferințe de presă la sediul PSD Brăila, ce a avut loc în această dimineață * ministrul Marius Budăi se întâlnește la ora 12:00 cu pensionarii din Brăila, la Regal Ballroom, fostul Club Progresul, iar apoi cu reprezentanții CARP

 

Ministrul Muncii și Justiției Sociale Marius-Constantin Budăi a venit astăzi într-o vizită de lucru la Brăila. Acesta a participat dimineață la o conferință de presă la sediul PSD, alături de președintele social-democraților brăileni, senatorul Ion Rotaru, deputații Nicu Niță și Florin Mircea, fostul primar Aurel Simionescu, viceprimarul Doinița Ciocan și președintele CJ Brăila Francisk Chiriac.

Budăi a anunțat că în preajma datei de 1 octombrie, când este Ziua Internațională a persoanelor vârstnice, încearcă să viziteze cât mai multe județe pentru a se întâlni cu pensionarii. La Brăila, acesta a afirmat că se va întâlni cu pensionarii, la ora 12:00, la Regal Ballroom (fostul Club Progresul), iar apoi la Casa de Ajutor Reciproc a Pensionarilor cu reprezentanții CARP, al căror sediu se va inaugura mâine.

Le voi prezenta pe scurt câteva din măsurile pe care dorim să le implementăm în continuare pentru dumnealor. Voi face un apel la dumnealor să semneze pactul pentru bunăstarea românilor”, a declarat Budăi, precizând că speră ca și politicienii din Brăila, dar și cât mai mulți români să semneze pentru ca legile PSD-iștilor pe anumite domenii, să nu poată fi schimbate în cazul în care se va schimba guvernarea.
Categorie articol: 

Comentarii