Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Ministrul Agriculturii a solicitat APDRP un plan de actiuni pentru remedierea deficientelor

Ministrul Agriculturii, Ilie Sirbu, s-a intilnit, ieri, cu directorul general al Agentiei de Plati pentru Dezvoltare Rurala si Pescuit (APDRP), Sorin Radu, solicitind institutiei sa prezinte, pina vineri, un plan de actiuni pentru remedierea in cel mai scurt timp a deficientelor notificate de CE.
"A fost trecuta in revista lista cu deficientele notificate de Comisia Europeana in urma misiunilor de audit din 2008, pasii facuti de APDRP pentru remedierea deficientelor. Ministrul Ilie Sirbu a dispus conducerii APDRP ca pina vineri, 9 ianuarie 2009, sa-i fie prezentat un plan de actiuni cu termene si responsabilitati, in asa fel incit toate deficientele sa fie remediate in cel mai scurt timp", se arata intr-un comunicat al MAPDR.
La sedinta au mai participat secretarii de stat din MAPDR, Liviu Harbuz si Catalin Rosculete, directorul general al Autoritatii pentru Certificare si Plata din cadrul Ministerului Finantelor, Lucia Tarara, precum si directorul general in cadrul MAPDR, Cornelia Mihai.
Discutiile au vizat identificarea problemelor cu care se confrunta APDRP, gasirea de solutii in depasirea blocajelor existente la momentul actual in ceea ce priveste platile finale aferente programului SAPARD, stabilirea obiectivelor agentiei pentru perioada urmatoare, precum si impartirea responsabilitatilor si a calendarului de lucru.
Tot in cursul zilei de ieri, ministrul Agriculturii a convocat o intilnire cu conducerea Agentiei Nationale de Consultanta Agricola, in vederea analizarii activitatii institutiei si fixarii obiectivelor prioritare ale acesteia.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii