Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Mini-turneele de promovare în Liga a III-a au loc pe 1, 5 şi 9 august

• campioana judeţului Brăila va juca pe 5 august cu omologa din Vrancea şi pe 9 august cu cea din Galaţi • fiecare partidă se dispută pe teren neutru, ora de începere fiind 17.30

 

La începutul acestei săptămâni, Comitetul de Urgenţă al Federaţiei Române de Fotbal a stabilit datele de disputare a meciurilor de promovare din Liga a IV-a în Liga a III-a.

Astfel, partidele vor avea loc pe 1, 5 şi 9 august, ora de începere a acestora fiind 17.30. Reprezentanta judeţului Brăila va participa la mini-turneul Regiunii 7, Sud-Est, alături de campioanele Ligii a IV-a din Vrancea şi Galaţi. Partidele se vor disputa conform tabelei Berger de patru echipe, reprezentanta Brăilei urmând să joace pe 5 august cu cea a judeţului Vrancea, iar pe 9 august cu cea a judeţului Galaţi, fiecare joc urmând a se desfăşura pe teren neutru. Asta în condiţiile în care, fiecare echipă participantă la acest mini-turneu, va îndeplini o dată calitatea de gazdă.

Câştigătoarele fiecărei mini-grupe vor promova în Liga a III-a.

FRF a stabilit şi criteriile de departajare în caz de egalitate.

Acestea sunt: rezultatele directe, golaverajul în jocurile directe, numărul mai mare de goluri marcate în meciurile directe, numărul mai mare de goluri marcate în deplasare în jocurile directe (cu toate că partidele se dispută pe teren neutru, una din echipe are statutul de gazdă), golaverajul general din mini-grupă, numărul mai mare de goluri marcate în mini-grupă, rezultatul executării loviturilor de departajare în jocurile directe încheiate cu remiză între echipele aflate la egalitate de puncte.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii