Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Mini Miss şi Mister România, premii câştigate de Brăila

* Ana Maria Voicu a câştigat titlul Mini Miss România, în timp ce titlul Mini Mister România i-a revenit lui Claudiu Moca, solist care provine din sistemul de Protecţia Copilului

Talent, spirit ludic şi frumuseţea ingenuă a copiilor. La Concursul Artistic Naţional Mini Miss şi Mister România 2011, desfăşurat la Bucureşti, week-endul trecut, soliştii Grupului "Steluţe Dunărene" din Brăila au câştigat primele locuri.
Au voci care se fac tot mai mult remarcate pe scenele festivalurilor naţionale de muzică uşoară, au talent, şlefuit în multe ore de repetiţii, dar au reuşit să convingă juriul de la Concursul Artistic Naţional Mini Miss şi Mister România şi prin inteligenţă şi frumuseţe. Sunt membri ai Grupului "Steluţe Dunărene", manageriat de Liliana Toader, care au adus la Brăila atât titlul de Mini Miss, cât şi pe cel de Mini Mister, însă şi alte premii de la emisiunea concurs desfăşurată în studioul Televiziunii Române de Mâine. Astfel, soliştii Ana Maria Voicu şi Claudiu Moca au fost principalii laureaţi ai concursului, urmaţi îndeaproape de Sorina Dinu şi Diana Vlad, dar de asemenea s-au făcut remarcate şi Cristina Antonescu şi Rahel Vasile. Competiţia a presupus opt probe, printre care autoprezentare, defilare în ţinută casual dar şi în ţinută de gală, prezentarea unui costum popular, interpretarea unor piese, imitarea unui artist profesionist, crearea unui personaj de carnaval. "A fost un alt fel de concurs, deoarece au fost mai multe probe pentru care participanţii au trebuit să se pregătească foarte bine. Copiii au muncit şi s-au mobilizat, dovadă fiind rezultatele obţinute. Sunt nespus de mulţumită deoarece titlul de Miss şi cel de Mister au fost aduse la Brăila. Pentru asta, ei au lucrat zi de zi şi, pentru că fiecare probă a avut dificultatea ei, a trebuit să punem accent pe orice detaliu", ne-a declarat Liliana Toader.
Juriul, prezidat de directorul artistic al TVRM, Dumitru Cucu, şi format din nume cunoscute ale muzicii româneşti, a urmărit interpretarea muzicală, prezenţa scenică, virtuozitatea şi talentul actoricesc al participanţilor. De remarcat este faptul că invitată să facă parte din juriu a fost Gabriela Dimache, solistă a Grupului "Steluţe Dunărene", câştigătoarea de anul trecut a titlului Top Model România. "Mi-a făcut mare plăcere să fac parte din juriu, a fost o onoare pentru mine să pot sta alături de personalităţi ale muzicii româneşti. A fost o experienţă unică, pe care sper să o repet, care mi-a oferit ocazia de a mă afla într-un studio profesionist şi să iau parte la un eveniment foarte bine organizat", ne-a declarat Gabriela. Fiecare probă a fost notată separat, iar la final s-a obţinut o medie ce a stabilit clasamentul competiţiei. Astfel, titlul de Mini Miss România a fost obţinut de Ana Maria Voicu, care ne-a declarat că a fost "deasupra tuturor" pentru că a avut o mentalitate de învingătoare, în timp ce titlul Mini Mister România a fost câştigat de Claudiu Moca, solist care provine din sistemul de Protecţia Copilului, fapt de care se simte mândru. "Premiul câştigat de Claudiu la acest concurs demonstrează cât de benefică este colaborarea dintre DGASPC şi Grupul «Steluţe Dunărene», în ceea ce priveşte integrarea socială a copiilor care beneficiază de măsura de protecţie specială. Rezultatul obţinut de Claudiu a presupus multe ore de repetiţii şi în continuare îl vom susţine pentru a urma o carieră muzicală", ne-a declarat Simona Cimpoae, directorul adjunct al Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Potecţia Copilului Brăila. Sorina Dinu şi Diana Vlad au obţinut titlul de Vice Mini Miss România, Cristina Antonescu a fost răsplătită cu titlul pentru cea mai bună prezentare în costum casual, iar Rahel Vasile a câştigat titlul pentru cea mai bună autoprezentare. Rezultatele copiilor au fost apreciate şi de către coregrafa grupului, Carmen Musceleanu, care a subliniat progresele deosebite făcute de aceştia de-a lungul timpului.
Categorie articol: 

Comentarii