Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Mindroasa a intrat in repriza a doua si a marcat golul victoriei

Cu o echipa formata numai din jucatori braileni, CF Braila a reusit sa invinga la limita satelitul Otelului la capatul unui joc echilibrat, dar cu putine faze de poarta.
Gazdele au avut in doua rinduri posibilitatea deschideriii scorului, dar noul inregimentat, Lupu, jucator transferat de la Petrolul Ianca a sutat in prima faza pe linga poarta si apoi a reluat cu capul, de la sase metri putin peste transversala.
Titularizat inca din primul minut, fostul titular al echipei de juniori I, Botas, a avut la un interval de doua minute tot atitea interventii salutare pentru formatia sa. El a scos mai intii o minge reluata cu capul din apropiere de atacantul oaspetilor, Cirja, iar pe urma a reusit sa-l blocheze pe acelasi jucator scapat singur spre poarta sa in minutul 17.
CF-ul ar fi putut incheia totusi prima parte a partidei in avantaj, numai ca si aparatorii galateni au reusit sa se regrupeze si sa-l blocheze pe Alex Neta la trei metri de poarta lui Abraham.
In repriza a doua s-a jucat mai mult la mijlocul terenului, astfel ca prima faza de poarta s-a derulat abia in minutul 75, moment in care Mindroasa, scapat pe contraatac, a reusit sa-l pacaleasca pe Abraham si sa stabileasca totodata si scorul final al meciului de verificare, 1-0.
Galatenii au mai avut o tentativa de a restabili egalitatea in minutul 78, dar dintr-o pozitie foarte buna Secareanu a sutat in plasa laterala, dar si foarte mult noroc deoarece cu opt minute inainte de incheierea partidei Costache a trimis mingea in bara transversala.

CF Braila: Botas - Samuila, Moroianu, Zagan, Stanciulescu - Olenic, Pascu, Costache, Necoara - Lupu, Neta.
Dupa pauza au mai evoluat Mitrea, Rotaru, V. Nicolae, Harabagiu, Mindroasa si Secareanu.
Otelul II: Abraham - Ciurea, Ripa, Stamate, Cucu - Girghina, Neagu, Iorga, Miron - Cirja, Frunza.
In repriza a doua la galateni au mai evoluat Oprea, Gheorghe si Racovita.
Categorie articol: 

Comentarii