Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Militar brăilean, călit în luptele din Irak și Afganistan, răpus de o boală rară cu evoluție extrem de rapidă

Un militar brăilean, veteran al luptelor din Bosnia, Irak și Afganistan, a încetat din viață, sâmbătă, după ce în urmă cu foarte scurt timp fusese diagnosticat cu o boală foarte rară, autoimună, care a avut o evoluție extrem de rapidă. Plutonierul adjutant principal Liviu Roman activa în cadrul Regimentului 528 Informații, Supraveghere, Recunoaștere (fostul Batalion 528 Cercetare), și a participat la numeroase misiuni de luptă reale, în teatre de operații din afara țării, din care a reușit să se întoarcă de fiecare dată teafăr și nevătămat. Colegii spun despre el că era un foarte bun camarad, nu doar pe front ci și în viața de zi cu zi. Cu toții au încercat să îi fie alături în lupta cu boala necruțătoare, însă timpul nu le-a oferit niciun răgaz.

 

”Personalul Regimentului 528 ISR Braila își exprima eternul regret pentru dispariția fulgerătoare a celui care a fost un exemplar om, prieten si coleg, plutonierul adjutant principal Liviu Roman.

Călit în teatrele de operații din BOSNIA, IRAK și AFGANISTAN, brevetat ca parașutist militar, specialist în tenhici și metode de antrenament specifice unei structuri de informați – supraveghere – cercetare, militarul și-a îndeplinit întotdeauna obiectivele stabilite dar, din păcate, la numai 45 ani o boală rară diagnosticată recent l-a răpit într-o foarte scurtă perioadă de timp din răndul camarazilor cercetași brăileni!

Suntem alaturi de familia indurerata! Dumnezeu sa-l odihneasca in pace!”, ne-a transmis maiorul Aurel Voicu, ofițerul de relații publice al Regimentului 528 ISR.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii