Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Miine se deschide Tirgul National de Agricultura

Camera de Comert, Industrie si Agricultura Braila si Directia pentru Agricultura si Dezvoltare Rurala a Judetului Braila, in colaborare cu "Amplus International LTD Bucuresti, organizeaza, in perioada 31 august - 3 septembrie, la Sala Polivalenta, a XV-a editie a Tirgului National de Agricultura - TNA 2006.
La editia din acest an participa 55 de firme expozante (17 din tara si 38 din Braila) si multe altele subexpozante care isi vor prezenta produsele pe intreaga suprafata interioara si exterioara a Salii Polivalente. Este vorba despre masini, utilaje, instalatii agricole, piese si accesorii, masini fitosanitare, mori de cereale, instalatii zootehnice, cereale si plante tehnice, ingrasaminte chimice si pesticide, seminte, plante tehnice, cereale, legume-fructe, morarit-panificatie, lactate, patiserie-cofetarie, conserve, bauturi alcoolice si nealcoolice, carne si produse din carne, produse apicole, peste, medicamente veterinare.
"Ca si la editiile precedente, platforma exterioara va constitui locul de expunere a masinilor, utilajelor si instalatiilor agricole. In curtea interioara a Salii Polivalente vom avea Sectorul Zootehnic, unde vor fi expuse pasari de rasa pura, porumbei, prepelite, stupi si produsele stupului, ovine, caprine, suine. Spatiul interior al salii va constitui locul de expunere al firmelor din sectorul agro-alimentar, societatilor de asigurare, institutiilor de invatamint superior cu profil economic si agricol, institutelor de cercetare. Consideram ca expunerea unor proiecte din cadrul programelor SAPARD, FEADR si FEP va constitui un factor de interes pentru cei care vor sa acceseze aceste programe. De asemenea, vom avea un spatiu rezervat mestesugarilor din diverse zone care, ca de fiecare data, vor da o pata de culoare expozitiei", ne-a declarat Ioan Chiriacescu, directorul executiv al Camerei brailene.
Deschiderea oficiala a TNA va avea loc joi, incepind cu ora 11.00, tirgul putind fi vizitat zilnic, pina duminica, intre orele 10.00 - 16.00.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii