Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Mihai Tudose se pregăteşte pentru revenirea în Parlament

• asta a declarat fostul prim-ministru al României, Mihai Tudose, ieri, cu precizarea că a profitat din plin de pauza venită după demisie, pentru a se recupera • cât despre informaţiile care au circulat, recent, în spaţiul public privind posibila sa venire la conducerea Consiliului Concurenţei, deputatul brăilean a infirmat total zvonurile

 

Fostul prim-ministru al României, Mihai Tudose, a afirmat că a profitat de pauza venită după demiterea din funcţie, pentru a se recupera. Cât despre planurile sale de viitor, deputatul brăilean susţine că încă nu s-a hotărât ce va face, însă în mod cert se pregăteşte pentru a reveni în Parlament.

„Deocamdată sunt «în recuperări». Până una alta, sunt deputat de Brăila! De duminică începe treaba intens. Şi în politică... luni... noul Guvern”, a declarat Tudose.

Cât despre faptul că în ultimele zile au circulat în spaţiul public mai multe informaţii privind o posibilă numire a sa la şefia Consiliului Concurenţei, unde s-ar alege cu un salariu mai mult decât generos, Tudose le-a transmis redactorilor “Obiectiv - Vocea Brăilei” că nu este interesat de o asemenea poziţie.

“Sunt informaţii false. Nu mă interesează aşa ceva. Nu sunt specialist în aşa ceva. Chiar nu mă interesează!”, a adăugat deputatul brăilean.

Potrivit presei centrale, dacă Tudose ar fi acceptat să îl înlocuiască pe Bogdan Chiriţoiu la conducerea Consiliului Concurenţei, înainte de expirarea mandatului acestuia, ar fi urmat să încaseze un salariu de circa 11.000 euro.
Categorie articol: 

Comentarii