Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Mihai Tudose, reprimit oficial în rândurile PSD-iștilor

* europarlamentarul brăilean Mihai Tudose a participat, astăzi, la conferința extraordinară a PSD Brăila, în cadrul căreia s-au stabilit delegații pentru Congresul Național * prezent în orașul nostru cu această ocazie, președintele interimar al PSD Marcel Ciolacu a ținut să puncteze că nu l-a considerat niciodată pe Tudose un traseist în momentul în care a demisionat din partid

 

La foarte scurt timp după semnarea adeziunii la Partidul Social Democrat, europarlamentarul brăilean Mihai Tudose și-a făcut apariția în noua postură la o întâlnire importantă. Acesta a participat, astăzi, la conferința extraordinară a partidului ce a avut loc, la Regal Ballroom, la ora 11:00, în prezența a zeci de membri și a șefului interimar al PSD Marcel Ciolacu, a secretarului general interimar, Paul Stănescu, europarlamentarului Claudiu Manda, dar și a senatorului Lucian Romașcanu (fost ministru al Culturii în Guvernul Tudose). De altfel, revenirea acestuia în PSD a reprezentat unul dintre cele mai ”arzătoare” subiecte ale întâlnirii, chiar dacă oficial evenimentul a vizat alegerea delegaților brăileni care vor participa la Congresul Național al PSD din luna februarie, când se va alege noua conducere. Aproape toți cei care au luat cuvântul în cadrul întâlnirii au făcut referire într-un fel sau altul la plecarea sau la revenirea lui Tudose în partid.

Inclusiv președintele interimar al PSD Brăila, Marcel Ciolacu a abordat subiectul precizând că nu l-a considerat niciodată un traseist pe Mihai Tudose sau pe alți colegi care au plecat la Pro România în contextul neînțelegerilor cu șeful partidului de atunci, Liviu Dragnea. Singurii dezertori în opinia sa au fost PSD-iștii care au ales să se ducă în ”barca” PNL, doar pentru că aceștia se află în prezent la guvernare, gest total contrar principiilor social-democrate.

Întrebat ulterior de jurnaliști în cadrul unei conferințe de presă dacă Tudose este luat în calcul pentru vreo poziție de conducere la nivel național, Ciolacu a fost destul de rezervat, precizând doar că încă nu a discutat subiectul și că nu există vreo echipă creionată în prezent. Întrebat personal dacă își dorește să fie în viitoarea echipă de conducere a PSD, europarlamentarul brăilean a declarat scurt că nu este interesat de nicio poziție la vârful partidului.

Cert este că Mihai Tudose a revenit oficial în PSD iar cu această ocazie și-a anunțat implicarea pentru viitoarele alegeri din acest an.
Categorie articol: 

Comentarii