Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Mihai Tudose, ironic la adresa ministrului Sănătății, Vlad Voiculescu: «Și-a schimbat poza de profil de pe Facebook! Gata... tocmai a avut loc reforma în sănătate!»

* a declarat europarlamentarul PSD Brăila, Mihai Tudose, într-o postare pe rețelele de socializare, iritat de un comentariu al ministrului Sănătății, Vlad Voiculescu, în legătură cu incendiul care a avut loc, recent, la Institutul ”Matei Balș” din Capitală * ministrul a vorbit despre faptul că în ultimii ani, statul nu a fost în stare să construiască niciun spital modern și a promis că actuala Guvernare va face asta * Tudose a afirmat că singura realizare a ministrului Sănătății este aceea de a-și schimba fotografia de profil pe Facebook

 

Europarlamentarul Mihai Tudose (PSD Brăila) a lansat un atac la adresa ministrului Sănătății, Vlad Voiculescu privitor la ”reforma din Sănătate” pe care acesta o promite. Asta după un comentariu, recent, al ministrului pe rețelele de socializare, legat de schimbările care trebuiesc făcute pentru a nu mai avea parte de incendii precum cel care s-a petrecut la Institutul ”Matei Balș” din Capitală, în principal construcția de spitale de stat noi. Tudose a dorit să atragă atenția că în ciuda celor întâmplate, ministrul a avut timp să își schimbe fotografia de profil pe rețelele de socializare.

”Când ești penibil și mai lansezi și artificii!!! Gata!!! Ministrul Voiculescu, Vlad Voiculescu de la Sănătate, a înțeles după tot ceea ce s-a petrecut azi că ceva trebuie schimbat! Și a făcut! Și-a schimbat poza de profil de pe Facebook. Gata... tocmai a avut loc reforma în sănătate!!! Au ajuns la guvernare ca «soluție» și deja sunt «problema»... Dar cu poză nouă...”, a postat Tudose la rândul său pe pagina sa de Facebook.

Precizăm că Vlad Voiculescu a vorbit, într-o postare publicată vineri, despre faptul că în România ultimilor 30 de ani nu s-a mai realizat niciun spital public mare (singurele astfel de inițiative venind din mediul privat) și a promis că actualul Executiv va face acest lucru. Bineînțeles, ministrul nu a ratat să sublinieze că Guvernul tehnocrat din care a făcut parte, pusese bazele realizării de spitale regionale, însă cei care au urmat la conducerea țării până în prezent, nu au făcut nimic în acest sens.

”Spitalele noastre au 50 de ani sau peste. Medicina a evoluat enorm în timpul ăsta. Nu ne putem aștepta ca un soft IT de secol 21 să funcționeze fără probleme pe un computer 386 de anii 90. O astfel de așteptare nu e doar o naivitate, ci o inconștiență aproape criminală. (...) Vom construi spitale. Vom crea în acest guvern condus de Florin Cîţu, cu sprijinul întregii coaliții, un fond important pentru investiții în spitale și o echipă direct responsabilă ca aceste spitale să devină realitate, să devină saloane curate, clădiri sigure. Vom construi spitale. Țara asta are nevoie de spitale noi. Țara asta are nevoie de vindecare, iar vindecarea de această dată nu va veni prin vorbe, ci prin fapte”, a scris Vlad Voiculescu pe Facebook.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii