Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Mihai Tudose a demisionat din Pro România

* europarlamentarul brăilean, Mihai Tudose, a anunțat în această dimineață că a luat decizia să demisioneze din partidul Pro România * acesta a postat o fotografie a demisiei sale adresate organizației județene Pro România Brăila, fără prea multe comentarii

 

 

Europarlamenarul brăilean, Mihai Tudose, a luat decizia de a demisiona din partidul lui Victor Ponta. Acesta a postat pe pagina sa de Facebook în această dimineață o fotografie cu demisia sa, înaintate organizației județene a Pro România Brăila. Tudose nu detaliază motivele din spatele decizie.

Motivele acestui act și anume totalul dezacord cu deciziile conducerii centrale fiind de notorietate, nu le mai detaliez”, a scris Tudose.

De asemenea, fostul premier pe pagina sa de Facebook a însoțit fotografia doveditoare că a demisionat din Pro România, cu mesajul: ”Doar atât. Deocamdată...”.

Reamintim că, în ultima perioadă, Tudose s-a aflat într-un conflict permanent cu liderul Pro România, Victor Ponta, care s-a acutizat după votul la moțiunea de cenzură împotriva Guvernului Viorica Dăncilă, când europarlamentarul i-a îndemnat pe parlamentarii partidului să voteze pentru demiterea Executivului PSD.
Categorie articol: 

Comentarii