Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Mihai Tudose, cel mai penibil traseist din Brăila. Părerea mea!

Nu ştiu, îmi pare rău că tre' s-o spun dar Mihai Tudose pare că a moştenit rolul de baron local al Brăilei după decăderea grobianului Gheorghe Bunea Stancu. Face şi desface politica locală, dar şi aia mare de la Centru, de te trec fiori reci pe şira spinării!

Păi, ce înseamnă asta? Unde e moralitatea aia clamată de Mihai Tudose, cel care, acum 4-5 luni, se dădea de ceasul morţii că vrea o clasă politică mai curată, aşezată pe principii solide, nu pe interese persoanale sau de grup?

Cum să revină Mihai Tudose în PSD Brăila, la 11 luni după ce a părăsit acest partid-monstru, care a făcut atât de mult rău României?! În data de 29 ianuarie 2019, Mihai Tudose anunţa că părăseşte PSD din cauza dictatorului Liviu Dragnea, aflat acum în puşcărie.

Şi astăzi ce auzim din gura lui Mihai Tudose? Că el a decis să se întoarcă în PSD, dimpreună cu cei 100 de inşi (care, chipurile, erau 1000), pe care i-a cărat după el precum bagajele de mână prin aeroport.

Procentele importante obţinute de Pro România la alegerile europarlamentare şi prezidenţiale, în Brăila, i-au speriat de moarte pe cei din PSD. Tudose avea şi are în continuare o zestre de voturi pe care o putea înclina după cum voia muşchiul lui.

Faptul că Tudose s-a întors acum în PSD reprezintă o uşurare pentru primarul Marian Dragomir, care cu siguranţă va fi viitorul primar al Brăilei. Faza amuzantă este că Dragomir, care fusese adus în PSD Brăila de către Tudose, în anul 1999, a fost cel care i-a dat acum recomandare lui Tudose pentru a fi reprimit în PSD Brăila? Ca în filmele cu proşti.

Aţi înţeles? Gaşca este aceeaşi, doar cadrele se rotesc din când în când. Mihai Tudose l-a adus pe Dragomir în PSD, acum Dragomir l-a invitat pe Tudose în PSD, băieţii deştepţi, aceeaşi ca pe vremea lui Stancu, prosperă din bani publici şi în tot acest timp Brăila se tot duce. Unde? Spuneţi voi, ca să nu ziceţi că sunt rău. (Dumnezeul Fraierilor)
Categorie articol: 

Comentarii