Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Mihai Tudose își începe astăzi mandatul în Parlamentul European

* fostul premier al României, Mihai Tudose, se afla ieri în drum spre Bruxelles pentru a participa pe 2 iulie la constituirea Parlamentului European * întrebat despre noua conducere a PSD, vicepreședintele Pro România nu a dorit să facă prea multe comentarii

 

 

Ex-premierul României, vicepreședintele Pro România Mihai Tudose își începe, astăzi, prima zi din mandatul de parlamentar european. Mai exact, brăileanul se afla ieri în drum spre Bruxelles. Contactat de redactorii “Obiectiv - Vocea Brăilei” acesta a confirmat că va participa astăzi, 2 iulie, la ceremonia de constituire a noului Parlament European, fiind de altfel și prima sa zi de mandat.

“Da, este adevărat. De mâine (n.r. astăzi) îmi începe mandatul. Se constituie Parlamentul European. Va fi un moment solemn”, a declarat Tudose.

Întrebat ce părere are despre noua conducere a PSD la nivel național și dacă i se pare că lucrurile s-au schimbat în tabăra foștilor săi colegi, Tudose nu a dorit să comenteze prea mult subiectul. Acesta a precizat că este o decizie internă care ar trebui să îi vizeze strict pe social-democrați. Chiar și așa, Tudose și-a exprimat dezamăgirea că la nivel guvernamental lucrurile încă nu s-au îmbunătățit pentru România.

“Nu comentez. Aici discutăm despre organizarea internă a altui partid. Nu comentez nici ce e la PNL, nici ce e la PSD. E treaba lor. Eu comentez efectele pe care ei le au asupra țării. Și aici cred că nu e nicio schimbare, din păcate”, a afirmat Tudose.

Reamintim că Pro România a obținut două mandate de euro-parlamentari în urma alegerilor din 26 mai. Pe prima poziție a listei partidului se află Victor Ponta, însă acesta a declarat că nu se va duce la Bruxelles. Pe locul 2 se află comisarul european Corina Crețu, iar pe poziția 3 brăileanul Mihai Tudose.

 
Categorie articol: 

Comentarii