Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Mihai Stoica spune ca nu prelua vreo functie la FC Vaslui din cauza distantei mari fata de Bucuresti

Fostul manager general al FC Steaua, Mihai Stoica, a declarat, vineri, pentru Sport.ro, ca i-ar fi placut sa colaboreze cu finantatorul Adrian Porumboiu la FC Vaslui daca distanta fata de Bucuresti, unde este stabilit, n-ar fi fost atit de mare.
"Nu am semnat absolut nimic cu Unirea Urziceni, nu este adevarat. sint liber ca pasarea cerului. Este reconfortant sa aud ca Adrian Porumboiu de la Vaslui are o parere atit de buna despre mine, am vorbit cu el, mi-ar fi facut o deosebita placere sa colaboram, dar mi-ar fi foarte greu sa activez la o distanta asa mare, eu fiind stabilit in Bucuresti. Altfel, as fi luat in calcul o colaborare cu dinsul. Imi face o deosebita placere sa lucrez cu Dan Petrescu, insa nici nu m-am hotarit macar daca voi mai activa la vreun club", a spus Stoica.
Fostul manager general al FC Steaua a mentionat ca saptamina viitoare va merge la Atena sa urmareasca finala Ligii Campionilor dintre Liverpool si Milan, dupa care va lua o hotarire in privinta viitorului sau. El a negat ca ar fi vorbit cu Gigi Becali si ca acesta l-ar fi sfatuit sa aleaga Urziceniul. "Daca sint capabil sa iau o echipa de provincie si s-o duc in cupele europene? N-am mai facut-o? Impreuna cu Marius Stan am dus Otelul in Cupa UEFA, singurul club din provincie care a avut doua participari consecutive in aceasta competitie. Daca este posibil sa merg la Urziceni? Bineinteles ca e posibil, e posibil orice, sa urmez o cariera ca agent FIFA sau sa accept una din multiplele oferte primite de la televiziuni. Sa ma intorc la Steaua nu e posibil, sub nici o forma", a subliniat el.
Mihai Stoica a spus ca nu vrea sa mai comenteze ce se intimpla la Steaua, dupa ce Becali a dezvaluit motivul demiterii sale. "Voiam sa dezvolt echipa aducind jucatori straini de top class. Consider ca Elton este un jucator de top class. Daca antrenorul are alta parere si considera ca nu trebuie sa-l foloseasca, sau daca patronul considera ca Elton nu are loc in primul 11, este alta poveste. Nu mai am legatura cu Steaua, nu vreau sa mai fac aprecieri asupra parcursului ei de acum inainte. Steaua e un capitol incheiat. Ca am fost arogant sau nu, conteaza prea putin. Acordul de transfer e una, contractul de consultanta e alta. Nu are nici o legatura, se leaga doar prin faptul ca persoana careia ii apartine firma de consultanta este aceeasi care l-a crescut si l-a adus pe Elton in Romania", a comentat Stoica.
Intrebat daca se simte raspunzator pentru soarta jucatorilor Andrey, Elton si Thereau, pe care Gigi Becali a anuntat ca este dispus sa-i vinda, fostul oficial stelist a raspuns: "De ce sa ma simt raspunzator? Nu mai sint la Steaua. Am mai vorbit cu ei, da. Cum se simte Elton? Intrebati-l!".
Categorie articol: 

Comentarii