Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Mihai Dănuţ are o problemă

Evident, nu mă gândeam că vom vedea figuri proaspete în politică, adică oameni noi, bine pregătiţi şi mai ales bine intenţionaţi. Dar nici nu mi-a trecut prin cap că ăştia de la PSD vor împinge în faţă personaje absolut dizgraţioase, de care ar merita, cel mult, să se facă mişto, nicidecum să fie propuse pentru a ocupa funcţii publice de rang înalt.
De exemplu, eu nici măcar în glumă nu aş spune că Mihai Dănuţ ar putea fi candidatul PSD-PC-UNPR la proximele alegeri pentru ocuparea scaunului de preşedinte al CJ Brăila, rămas vacant după eliminarea lui Bunea Stancu din viaţa publică. Ştiu că mai este mult până când (Doamne-fereşte) Mihai Dănuţ să ajungă în situaţia de a fi validat drept candidat cu şanse la şefia CJ Brăila, dar asta nu înseamnă că trebuie să tratăm subiectul cu lejeritate. Cum spuneam, numai faptul că "s-a auzit" că Mihai Dănuţ intenţionează să obţină sprijinul PSD pentru a fi desemnat candidat ar trebui să ne facă să reacţionăm.
Mă gândesc că dacă nesemnificativul ăsta de Mihai Dănuţ a reuşit să obţină pentru PC funcţia de prefect al Brăilei, totul e posibil. Chiar şi să îl vedem cocoţat în vârful grămezii pesediste, pe post de candidat la alegerile pentru CJ. În ceea ce mă priveşte, cred că responsabilitatea este acum la PSD. La cât rău a făcut Brăilei acest partid (PSD), măcar acum să încerce să îşi mai spele din greşeli ţinând cont pe cine anume va susţine la alegerile pentru şefia Consiliului Judeţean. Nu de alta, dar la ce scor electoral are PSD în judeţ, cred că şi un anti-candidat ca Mihai Dănuţ are şanse foarte mari să câştige competiţia electorală, în cazul în care, evident, va fi candidatul susţinut de la PSD. De fapt, ca să plusez niţel, cred că şi eu aş avea şanse reale să câştig alegerile pentru CJ, dacă i-aş prosti (convinge) pe cei de la PSD Brăila să mă pupe-n candidatură.
Mihai Dănuţ nu trebuie lăsat să dea din coate, căci aţi văzut ce s-a întâmplat. Deşi pare genul de om lipsit de mobilitate, Mihai Dănuţ se pare că dispune de o viteză uluitoare când vine vorba de a pune mâna pe un os de ros. Şi culmea, mai are şi un bulan fantastic. Amintiţi-vă numai cu cât noroc a reuşit să îşi adjudece postul de senator (din partea PPDD), la o diferenţă de 2-300 de voturi, deşi pierduse cu brio alegerile în colegiul lui. Apoi, acelaşi Mihai Dănuţ a pus laba pe funcţia de prefect al Brăilei, iar acum iată-l amuşinând biroul de preşedinte al CJ Brăila. Vedeţi cum s-a strecurat fostul cofetar în viaţa publică, în timp ce noi "ne râdeam" de el la Scormonitoru?

 
Categorie articol: 

Comentarii