Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Mihai Amorăriţei arbitrează partida Săgeata Năvodari - CF Brăila

Sâmbătă, în etapa a 5-a, CF Brăila - locul al 6-lea cu 6 puncte -, va evolua în deplasare la Săgeata Năvodari, formaţie care, cu un punct mai puţin, ocupă poziţia a 11-a.
Dacă în campionatul precedent brăilenii au pierdut ambele dispute cu dobrogenii, în acest sezon cele două formaţii s-au întâlnit deja într-o partidă oficială, în Cupa României şi câştig de cauză a avut gruparea pregătită de Viorel Ion. CF Brăila s-a impus cu 2-0 pe Municipal, graţie golurilor marcate de Otvos şi Moise şi a promovat în "şaisprezecimile" Cupei României, iar acum încearcă la Năvodari să obţină şi primele puncte în deplasare din acest campionat.
"Ne aşteaptă o săptămână cu partide tari şi cum este şi firesc, cel mai important este meciul următor, cel cu Săgeata Năvodari, unde vom încerca să obţinem primele puncte în deplasare în acest tur de campionat", a declarat Viorel Ion.
Partida dintre Săgeata Năvodari şi CF Brăila va fi condusă la centru de Mihai Amorăriţei din Câmpina.
La partidele etapei a 5-a din Liga a II-a au fost delegaţi şi doi arbitri brăileni. Sâmbătă, meciul din Dealul Copului, CSMS Iaşi - Callatis Mangalia va fi condus la centru de către Daniel Decă, aceeaşi sarcină urmând să o aibă şi Ionel Ivan la disputa dintre FC Botoşani şi Farul Constanţa.
Vineri, Ionuţ Smeu a fost desemnat ca arbitru de centru în Liga a III-a, la partida CS Panciu - CSM Paşcani şi tot în acest eşalon, Laurenţiu Vărgatu şi Gheorghe Negoiţă vor da note arbitrilor de la meciurile ABC Stoicescu - Ceahlăul II Piatra Neamţ şi respectiv, Politehnica Galaţi - Petrotub Roman, în timp ce Ion Balaban va fi observator de joc la întâlnirea Inter Clinceni - CSO Plopeni.
Categorie articol: 

Comentarii