Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Mihaela Rădulescu şi-a lansat cartea "Întreabă-mă orice"

La eveniment a fost prezentă şi Mihaela Rădulescu, pentru o sesiune de autografe. Aceasta s-a declarat încântată de prezenţa numeroasă a fanilor ei, veniţi să o vadă şi să ia autografe.

Cartea "Întreabă-mă orice" este lansată la editura Polirom şi conţine ilustraţii de Ana Ularu, Andreea Esca şi Dani Oţil.
Potrivit reprezentanţilor standului Polirom, cartea Mihaelei Rădulescu este unul dintre cele mai vândute volume ale lor în cadrul Bookfest 2011.

Într-un interviu acordat recent MEDIAFAX, Mihaela Rădulescu a povestit că în volumul său a încercat să strângă întrebări mai mult sau mai puţin comode, dorind ca "Întreabă-mă orice" să fie o carte interactivă.

"Cartea are şi poveşti de ficţiune şi articole selectate din cele publicate în Elle sau Jurnalul Naţional, dar şi 425 de întrebări. Sunt strânse în timp, unele chiar din caiete în care-mi pregăteam interviurile cu invitaţii mei de la emisiuni. Pe unele nu le-aş fi adresat niciodată cuiva care ar fi trebuit să-mi răspundă în public, dar în spaţiul intim al unei cărţi poate oricine răspunde. Am vrut să fie o carte interactivă, am lăsat loc pentru răspuns după fiecare întrebare, astfel încât cititorul să scrie cartea mai departe şi să-i devină şi mai dragă, pentru că e despre el. Mai mult, cartea are şi o variantă electronică, se pare că sunt primul autor român care are propria aplicaţie pe iPhone (la Humanitas Digital) şi, în curând pe iPad (dar pe iPad apare şi Mircea Cărtărescu)", a declarat Mihaela Rădulescu.

La editura Polirom, ea a mai publicat "Despre lucrurile simple" (2007) şi "Nişte răspunsuri" (2009), volume care au devenit bestselleruri încă de la apariţie. Vedeta este, de altfel, cea mai vândută autoare a editurii Polirom. Volumul său anterior, "Nişte răspunsuri" a fost vândut în 50.000 de exemplare, anul trecut.
Categorie articol: 

Comentarii