Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Miercuri, jucătoarele de la HC Dunărea revin la antrenamente

• Udriştoiu, Tiron, Tamires şi Ichim sunt la loturile naţionale • partida cu CSM Bucureşti se va juca pe 1 octombrie

 

După victoria de pe teren propriu cu CSU Cluj-Napoca, jucătoarele de la HC Dunărea au primit liber până marţi, 24 septembrie, urmând ca de miercuri să reînceapă antrenamentele în vederea meciului cu CSM Bucureşti. Partida e programată a se desfăşura marţi, 1 octombrie.

Însă nu toate handbalistele vor fi prezente miercuri la Polivalentă. Patru jucătoare sunt convocate la loturile naţionale. Aneta Udriştoiu şi Bianca Tiron au fost chemate la lotul naţional de senioare al României pentru partidele din preliminariile Campionatului European din 2020. Pe 25 septembrie, România va întâlni Croaţia la Braşov, iar pe 29 septembrie va evolua în Feroe. Iasmina Ichim este la lotul de tineret. A fost convocată la o acţiune a naţionalei Braziliei şi pivotul Tamires Morena.

“Suntem în grafic şi încet-încet ne apropiem de locurile 1-5, adică de obiectivul pe care clubul HC Dunărea şi l-a propus pentru actualul campionat. Fetele au primit o mică vacanţă, iar de miercuri vor începe pregătirile pentru partida de marţea viitoare din deplasare, cu CSM Bucureşti. Meciul trebuia să se dispute pe 5 octombrie dar la cererea clubului bucureştean va avea loc marţi, pe 1 octombrie. Nu mergem la Bucureşti să facem un simplu act de prezenţă, ne vom lupta să facem o figură cât mai frumoasă”, ne-a declarat George Caranica, preşedintele clubului HC Dunărea.
Categorie articol: 

Comentarii