Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Micii actori ai trupei “Ludicii”, premiaţi la Festivalul Gong

• juriul de la Roman a recompensat cu premiul al III-lea piesa “O noapte furtunoasă” de Ion Luca Caragiale, pe Amalia Ion şi Teodora Hahui • în plus, Teodora a primit şi premiul pentru Cea mai bună artistă

 

Membrii cercului de teatru din cadrul Casei de Cultură a Municipiului Brăila, cerc realizat de Asociaţia Culturală Ludik Art şi coordonat de actriţa Cătălina Nedelea, au participat, la finele săptămânii trecute, la cea de a treia ediţie a Festivalului de Teatru Gong, care s-a desfăşurat, în perioada 5-7 aprilie 2019, la Roman, judeţul Neamţ.

Micii artişti au participat la Secţiunea Ciclul Primar, trupe, cu o adaptare după piesa “O noapte furtunoasă”, de Ion Luca Caragiale şi la Secţiunea Liceu, cu un fragment din spectacolul “Steaua fără nume”, de Mihail Sebastian.

După cum ne-a informat Emanoil Ciucaşu, managerul Casei Municipale de Cultură, munca micilor actori brăileni din trupa “Ludicii” a fost recunoscută şi apreciată de membrii juriului, care a recompensat cu premiul al III-lea piesa “O noapte furtunoasă”, pe Amalia Ion şi Teodora Hahui. Teodora a primit şi premiul pentru “Cea mai bună artistă”. Ceilalţi membri au fost răsplătiţi cu diplome individuale: Alexandru Bobocea, în rolul Grig, Adriana Elena Bibicu, în rolul Mona, Denisa Gagu, în rolul Domnişoara Cucu, Andrei Gheorghiţă, în rolul Miroiu, Ana Maria Vasile, în rolul şefului de gară, şi Panait Costa, în rolul Udrea.

“Ludicii” s-au luptat în finala festivalului de la Roman cu membrii trupelor “Arlechino” Bârlad, “Genius” Bacău, “Giganţii” Călăraşi, “Masca” Roman şi “Ştrumfii” Odobeşti - la Secţiunea Ciclul Primar, iar la Secţiunea Liceu, cu membri trupelor “Birlic” Fălticeni, “Drama Club” Botoşani, “Okana” Bucureşti, “Protha” Panciu şi “Victory of Art” Bucureşti.

 
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii