Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Michael Jackson, omagiat de zeci de mii de fani, la doi ani de la deces

Pagina oficială de internet a megastarului a fost invadată de cuvintele celor care l-au îndrăgit pe artist şi continuă să o facă, datorită muzicii sale.
"Dragă Michael, aş putea scrie un milion de cuvinte şi toate ar însemna acelaşi lucru: eşti viaţa mea, te voi iubi mereu", spune, de pildă, o admiratoare care a semnat Ana Paula.
Românca Petruţa Stoica a postat şi ea, vineri, un mesaj emoţionant: "Mi-e dor de tine şi de vocea ta! Îţi mulţumesc pentru moştenirea pe care ne-ai lăsat-o. România va fi mereu casa ta".
Un alt mesaj postat pe site-ul regelui muziciii pop, semnat "Dee", este pe cât de scurt, pe atât de sugestiv: "Michael Jackson. şi cu asta am spus totul".
Michael Jackson a încetat din viaţă în 25 iunie 2009, la vârsta de 50 de ani, din cauza unei doze de Propofol, un anestezic foarte puternic ce i-a fost administrat de către doctorul său personal, Conrad Murray. Decesul s-a produs în perioada în care megastarul repeta pentru o serie de concerte ce l-ar fi ajutat să îşi rezolve o parte a problemelor financiare. Murray, care este acuzat de uciderea prin imprudenţă a lui Jackson, a recunoscut că îi dădea frecvent acest medicament, însă numai la cererea expresă a artistului.
Sora mai mare a lui Michael Jackson, La Toya, susţine că regele muzicii pop a fost ucis în urma unei conspiraţii ce urmărea obţinerea catalogului muzical în care se aflau peste 750.000 de melodii.
Michael Jackson este considerat cel mai important nume din istoria muzicii pop. Emblematic pentru cariera lui este albumul "Thriller", lansat în 1982 şi vândut în peste 100 de milioane de exemplare, record mondial absolut.
Artistul a concertat de două ori şi în România, în 1992 şi 1996.
Categorie articol: 

Comentarii