Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Messi, dispus să joace pe Arena Naţională

"Trebuie să mergem pentru a apăra prestigiul echipei şi al ţării. Trebuie să respectăm contractul semnat. Sunt 50.000 de persoane care au cumpărat bilete şi care vor să ne vadă. În ciuda faptului că sunt în vacanţă, dacă voi fi convocat, voi merge. Sunt la dispoziţia naţionalei", a declarat Messi, aflat în vacanţă în oraşul său natal, Rosario.
Asociaţia de Fotbal din Argentina (AFA) a anunţat, luni seară, pe site-ul oficial, că a decis suspendarea meciului amical cu România, programat la 10 august, la Bucureşti, după demiterea selecţionerului Sergio Batista. Meciul amical România - Argentina era programat la 10 august, de la ora 21.45, la inaugurarea Arenei Naţionale.
Preşedintele Mircea Sandu a precizat, marţi, într-o conferinţă de presă, că FRF nu a primit niciun document oficial din partea AFA privind meciul amical din 10 august, dar le-a transmis argentinienilor că le va cere despăgubiri substanţiale dacă nu respectă înţelegerea.
La rândul său, selecţionerul Victor Piţurcă a anunţat că nu va anula acţiunea echipei naţionale, pentru care a convocat deja 10 stranieri, urmând a fi căutat un alt adversar dacă Argentina nu va veni la Bucureşti.
Categorie articol: 

Comentarii