Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Mesajul primarului Marian Dragomir la finalul lui 2019. „Înţepături” pentru unii consilieri locali

• edilul-şef Marian Dragomir a ţinut să îi apostrofeze pe câţiva dintre consilierii municipali în cadrul ultimei şedinţe de CLM din acest an • asta, după ce, pe parcursul dezbaterilor din plen s-au cam încins spiritele şi s-a ajuns la atacuri politice

 

După o şedinţă tensionată a Consiliului Local Municipal, primarul Marian Dragomir a ţinut, ieri, să le transmită consilierilor municipali un mesaj la final de an. Mai exact, în cadrul şedinţei ordinare a lunii decembrie 2019, pe parcursul dezbaterii proiectelor, spiritele s-au cam încins şi s-a ajuns la contre politice şi atacuri între consilieri. Edilul-şef a ţinut un discurs la final, în care nu a ratat ocazia de a-i apostrofa pe membrii CLM, spunându-le chiar, în glumă, că nu crede că Moş Crăciun va ajunge la mulţi dintre ei. Ba mai mult, fără a da nume, edilul-şef a adăugat că o parte dintre aleşii Brăilei s-au transformat în Grinch, celebrul personaj ficţional, cunoscut “pentru că a furat bradul de Crăciun”.

“Domnilor consilieri, doamnelor şi domnilor invitaţi, din păcate şedinţa de anul acesta, din luna decembrie, nu a fost una foarte benefică. Nu cred că o să vină Moş Crăciun la mulţi dintre consilieri. Unii chiar s-au transformat în Grinch. Dar dincolo de situaţiile de dispută politică din CLM, uneori de glume mai mult sau mai puţin gustate de protagoniştii lor, cel mai important lucru este că în Muncipiul Brăila au fost adoptate foarte multe hotărâri de Consiliu Local care au fost benefice pentru locuitori. Unele dintre ele au fost deja implementate, altele sunt în curs de finalizare, sunt în lucru”, şi-a început Dragomir discursul de final de an.

Profitând de moment, primarul şi-a exprimat speranţa ca anul viitor toţi membrii CLM Brăila să voteze bugetul Municipiului, indiferent de culoarea politică.

“Sper ca anul viitor să nu fie unul preelectoral, plin de astfel de discuţii ca la şedinţa de astăzi, tatonări, încercări de enervare a unora sau a altora. Şi dacă sărbătorile creştine ale Crăciunului, nu i-au făcut pe toţi să fie mai buni, sper ca anul viitor brăilenii să îi aleagă pe cei mai buni dintre consilieri. Şi la fel, să aibă reprezentanţii la vârful administraţiei locale, cu cele mai bune intenţii şi realizări”, a conchis primarul.

După acest discurs, consilierii au fost rugaţi să nu părăsească sala de şedinţe pentru a ciocni împreună câte o cupă cu şampanie. De asemenea, membrii CLM Brăila au primit fiecare pungi cadou din partea Primăriei.
Categorie articol: 

Comentarii