Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Mesaj către liceeni

Până la apariţia Juniorului nu foarte multe persoane ştiau cu adevarat cum e în şcolile din oraş şi pot spune că odată cu OJ, într-un fel sau altul, elevii s-au făcut auziţi şi chiar ascultaţi. Bine, nu în majoritatea cazurilor, dar o schimbare a avut loc, iar un exemplu bun ar fi articolul: "Daţi drumu' la porţi!", text în urma căruia conducerea liceului Murgoci a fost înlocuită cu oameni capabili de a crea o legătură profesor-elev mai bună.
Nu e nevoie să foloseşti un limbaj elevat sau pretenţios pentru a realiza un articol bun. Nu în asta constă valoarea unui text, ci în mesajul pe care îl transmite. Textul trebuie să se adreseze tuturor cititorilor, de toate categoriile. Iar pentru acest lucru ai nevoie de: sinceritate, simplitate, originalitate, în aşa fel încât cel care îşi aruncă privirea asupra textului să fie interesat de mesajul tău.

Aşa că nu mai sta pe gînduri atunci când vrei să spui cuiva ceea ce te deranjează. Scrie un text şi trimite-l la adresa: obiectiv_junior@yahoo.com.

Mult succes!

Nu uita că "şi micile schimbări contează atunci când sunt în bine".
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii