Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

"Mereu am vrut sa ramin la Fiorentina"

Atacantul Adrian Mutu a declarat, joi, in cadrul unei conferinte de presa, ca nu stie ce informatii a oferit agentul sau despre un eventual transfer, dar el si-a dorit mereu sa ramina la AC Fiorentina, informeaza site-ul violanews.com
"Sint fericit sa ramin la Fiorentina, dar nu sint multumit de cum s-au desfasurat lucrurile privind un presupus transfer al meu. Nu stiu ce informatii a furnizat agentul meu, insa eu am vrut mereu sa ramin aici. Nu mi-a facut placere ca desi am venit in fata presei pentru a reafirma dorinta mea de a ramine si am trimis mesaj conducerii clubului in acest sens, oficialii clubului nu au raspuns asa cum ma asteptam. Fiecare trebuie sa-si faca treaba lui si Pantaleo Corvino face acest lucru. Am un raport foarte bun cu presedintele si am ajuns imediat la un acord. Antrenorul Cesare Prandelli este singurul cu care am vorbit mereu, cu ceilalti nu vroiam sa vorbesc, astfel ca nici agentul meu si nici directorul sportiv nu a auzit nimic. Cu toate acestea, eu am constiinta curata", a spus Mutu.
Adrian Mutu si-a reafirmat dorinta de a ajuta echipa ce l-a relansat in fotbalul mare. "Eu sint aici, Fiorentina il are pe Mutu si acest lucru e tot ce conteaza. Am spus mereu, Fiorentina il face mare pe Mutu si nu invers. Eu imi pun calitatile mele in slujba echipei", a precizat internationalul roman.
Mutu a declarat ca nu este inca la potentialul sau maxim. "Cum stau fizic? Sint obosit, am picioarele grele, dar pina la 12 august voi fi pregatit. Intotdeauna mi-a fost greu fizic in timpul pregatirilor, este normal, dar mai avem inca aproape o saptamina. Cind echipa e ofensiva imi place mult. In meciul amical de miercuri am gresit pozitia in teren, pentru ca ma intorceam mereu in centru in loc sa ma intorc pe partea stinga", a spus Mutu.
Presa italiana a scris ca Adrian Mutu a fost in aceasta vara foarte aproape de un transfer la formatia AS Roma, care a facut si o oferta oficiala pentru atacantul roman.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii