Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Memorialul "Traian Grigore" - prima ediţie

Asociaţia Judeţeană de Fotbal şi Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret organizează în week end-ul care va urma prima ediţie a Memorialului "Traian Grigore", o competiţie rezervată copiilor născuţi în anii 2003-2004.
Participă şase echipe cu tradiţie în fotbalul juvenil, patru din Brăila, Atletic, Luceafărul, Pressing şi Star'S şi două din Galaţi, Oţelul şi Steaua Dunării.
Vineri sunt programate două etape a câte trei partide fiecare. Prima se desfăşoară la baza sportivă a clubului Luceafărul şi începe la ora 9.30 cu partida Atletic - Steaua Dunării, iar a doua se derulează, de la ora 16.00 la baza sportivă a DJST. Ultimele trei etape precum şi festivitatea de premiere vor avea loc la baza sportivă Luceafărul. "Acest turneu este organizat de AJF şi DJST în memoria unuia dintre cei mai buni şi cei mai iubiţi fotbalişti din Brăila, Traian Grigore, sau «Primaru'» aşa cum îl cunosc majoritatea microbiştilor. Sperăm într-o prezenţă cât mai mare a spectatorilor la aceste jocuri de copii. Memorialul acesta ve deveni un turneu tradiţional, un prilej pentru noi de a acorda cât mai multe competiţii copiilor şi juniorilor brăileni", a declarat Laurenţiu Vărgatu, preşedintele AJF.
Categorie articol: 

Comentarii