Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Memorialul Maria Albulet

Dupa Campionatele Europene de sah rapid si blitz din 2007, o alta competitie internationala de anvergura va fi gazduita de tara noastra, mai precis de Braila "Memorialul Maria Albulet". Competitia se va derula in perioada 22-30 iulie la Teatrul Maria Filotti.
Turneul este organizat de Federatia Romana de Sah in colaborare cu Primaria Braila si Agentia Nationala pentru Sport, iar la startul lui se vor alinia 10 jucatoare de prestigiu in palmaresul carora figureaza peste 30 de titluri nationale si anume, marile maestre Marina Makropoulou (Grecia), fiica regretatei vicecampioane olimpice, cea care este comemorata prin aceasta competitie, Margarita Voiska (Bulgaria), Svetlana Petrnko (Republica Moldova), Elena Luminita Cosma, Corina Isabela Peptan, Carmen Voicu si maestrele internationale Lyubka Genova (Bulgaria), Iulia Ionela Ionica, Ioana Smaranda Padurariu si Iozefina Paulet.
"Ideea organizarii acestui turneu la Braila ii apartine europarlamentarului Constantin Dumitru, iar pe plan local, ca organizatori mai figureaza Casa de Cultura a municipiului si Directia pentru Sport. Directorul acestei competitii, in urma careia se va stabili lotul pentru Olimpiada este maestrul international Andrei Nestor Cioara, directorul tehnic al federatiei de specialitate", a declarat Nicolae Doroftei, cel care va asigura arbitrajul la aceasta editie a Memorialului Maria Albulet.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii