Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Memorialul "Maria Albuleţ"

Runda de miercuri a fost una extrem de disputată şi cu toate acestea nu s-a consemnat nicio remiză, pentru că pe finaluri incandescente una dintre juctoare a reuşit să-şi adjudece victoria. În derby-ul tinereţii, Mădălina Maria Anuşca a învins-o pe Adeline-Ramona Uţă. Marea maestră Luminiţa Elena Cosma şi-a valorificat exemplar micul avantaj poziţional deţinut în finalul partidei cu Mihaela Sandu şi şi-a mai adăugat un punct în cont, iar Irina Bulmaga a demonstrat în partida cu marea maestră Irina Ionescu că regele rămas în centru este o victimă sigură şi, la rândul ei, a obţinut un succes important.
"Combativitatea caracterizează acest început de turneu, doar 3 partide din 15 disputate până acum s-au încheiat cu remize", a declarat directorul turneului, MF Gheorghe Nicolae Doroftei.

Rezultatele înregistrate în runda a 3-a:
Ekaterini Fakhiridou - Svetlana Petrenko 0-1
Luminiţa Elena Cosma - Mihaela Sandu 1-0
Irina Bulmaga - Irina Ionescu 1-0
Marina Makropoulou - Andreea Bollengier 1-0
Maria Mădălina Anuşca - Ramona Adeline Uţă 1-0

Un turneu de copii în paralel cu Memorialul

Astăzi, 2 septembrie, de la orele16.00, tot în "Sala oglinzilor" de la Teatrul "Maria Filotti" începe şi turneul de copii, care se joacă pe trei categorii de vârstă: 8, 10 şi 12 ani, fete şi băieţi.
Şi-au anunţat prezenţa mai mulţi medaliaţi la finalele Campionatelor Naţionale de şah din 2011, precum şi componenţi ai loturilor naţionale de juniori, printre ei figurând Alex Cosmin Codreanu şi Andrei Axin, de la Şah Club Galaţi, Marius Işfan şi Ana Maria Matei de la Fair Play Brăila.
Categorie articol: 

Comentarii