Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Membrii unei bande de hoţi din Vădeni reţinuţi de poliţişti

* marţi seara, şase tineri din Vădeni au fost săltaţi de poliţişti de la propriile domicilii, în urma unor percheziţii * tineri sunt suspectaţi de comiterea mai multor furturi, de la locuinţele lor fiind ridicate mai multe bunuri, printre care o motopompă, o sabie și un cazan * tinerii au fost reţinuţi pentru 24 de ore şi introduşi în Arestul IPJ

 

 

Percheziţii de amploare în localitatea Vădeni. Şase tineri suspectaţi de comiterea mai multor furturi au fost săltaţi de mascaţi. În urma percheziţiilor, de la domiciliile celor şase persoane au fost confiscate mai multe bunuri, provenite cel mai probabil din furturi, printre care o motopompă, o sabie, un cazan etc.

Tinerii specializaţi în furturi au fost reţinuţi pentru 24 de ore şi au fost introduşi în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Brăila. Ei urmează să fie duşi la instanţă cu propunere de arestare preventivă. Pe numele membrilor bandei de hoţi s-au întocmit dosare penale pentru infracţiunile de furt calificat şi port ilegal de armă albă.

Hoții din Vadeni au vârste cuprinse între 23 și 51 de ani. Recent, ei au dat iama într-o fermă din localitate, de unde au furat o bovina, un cazan de țuica și mai multe păsări.
Categorie articol: 

Comentarii