Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

MedLife ajunge în Brăila

Brăilenii îşi vor putea face analize medicale la clinicile MedLife, ce vor fi deschise în curând şi la Brăila. Liderul pieţei de servicii medicale private din România a anunţat, potrivit presei centrale de specialitate, că are în plan să achiziţioneze reţeaua de laboratoare Diamed Center, care activează în oraşele Brăila, Bucureşti, Tecuci şi Focşani.

"Diamed Center operează cinci laboratoare, două clinici medicale, un centru de recuperare medicală, medicină estetică funcţională şi opt puncte de recoltare repartizate în Bucureşti, Brăila, Tecuci şi Focşani. Reprezentanţii companiei estimează realizarea unei cifre de afaceri anuale de 800.000 euro", scrie Ziarul Financiar despre deţinătorul laboratoarelor ce urmează să fie cumpărate de MedLife.
Odată finalizată tranzacţia, liderul pieţei de servicii medicale private din România va ajunge la o reţea de 23 de laboratoare, respectiv 32 de centre medicale repartizate în Bucureşti şi în ţară.
În ultima perioadă, MedLife a achiziţionat pachetele majoritare din grupul de firme SAMA & Ultratest, respectiv banca de celule stem Stem Cells Bank, a preluat integral centrul de imagistică medicală Prima Medical din Craiova şi două laboratoare din Iaşi şi Constanţa.
"Dacă în ultimul an am finalizat şase tranzacţii locale cu investiţii de peste 5 milioane de euro, anul acesta valoarea bugetului alocat doar achiziţiilor se va mări semnificativ, având ca strategie consolidarea poziţiei de lider la nivel naţional, diversificarea portofoliului de servicii şi optimizarea activităţii pe segmentele de business existente", a declarat pentru presa centrală Mihai Marcu, preşedinte CA MedLife.
Compania activează pe piaţa românească din 1996, acoperind toate zonele de activitate medicală: ambulatoriu, spitale, maternităţi, laboratoare, farmacii.

 
Categorie articol: 

Comentarii