Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Medicul oftalmolog Alina Neacşu rămâne director medical la Judeţean

• aceasta va asigura interimatul funcţiei până la organizarea concursului pentru ocuparea postului

 

Delia Râşnoveanu, noul manager interimar de la Spitalul Judeţean de Urgenţă Brăila, a decis să o păstreze pe dr. Alina Neacşu pentru o perioadă de încă 6 luni pe funcţia de director medical. Luni, mandatul acesteia din urmă a expirat, iar şeful unităţii spitaliceşti a decis s-o numească pentru a asigura interimatul postului. Funcţia urmează să fie scoasă la concurs.

“Am decis să o numesc pe dr. Alina Neacşu pentru funcţia de director medical. Nu e prelungire de mandat, e numire, asta ca să nu facă cineva vreo confuzie. Interimatul durează 6 luni”, ne-a precizat Delia Râşnoveanu, care participa la o şedinţă şi nu a putut oferi mai multe detalii.

Alina Neacşu este de profesie medic oftalmolog în cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă Brăila. Aceasta a ocupat funcţia de director medical din anul 2015, mai întâi ca interimar, apoi cu concurs, după ce contractul medicului Marian Giovani a expirat. Dr. Neacşu a fost primul medic român premiat de Academia Americană de Oftalmologie şi a obţinut chiar şi o bursă de studii peste Ocean. A petrecut mai multe luni într-unul din marile spitale din New York, unde s-a pus la punct cu ultimele informaţii pe Oftalmologie. În prezent, dr. Neacşu este şi purtătorul de cuvânt al Spitalului Judeţean de Urgenţă Brăila.




Categorie articol: 

Comentarii