Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Medicul diabetolog Aurelia Minescu, înmormântată astăzi

• aceasta şi-a pus capăt zilelor, vineri seară, ingurgitând mai multe pastile • pensionarea şi problemele de sănătate i-ar fi adus depresia şi a cedat • trupul neînsufleţit a fost depus la Cimitirul Sf. Maria din municipiu

 

 “Problemele de sănătate nu mă mai lasă să continui”, cu acest gând a părăsit această lume medicul diabetolog Aurelia Minescu, vineri seară. Aceasta ar fi înghiţit mai multe medicamente, pentru a-şi grăbi sfârşitul vieţii pământene. Trupul neînsufleţit şi fără urme de violenţă a fost găsit chiar de către soţul ei, doctorul cardiolog Bogdan Minescu, în locuinţa lor. Surse apropiate anchetei ne-au precizat să Aurelia Minescu a lăsat un bilet de adio, prin care-şi cerea scuze soţului şi căruia i-a mai spus că, deşi a fost cel mai bun soţ, problemele de sănătate nu o mai lasă să continue.

Dr. Aurelia Minescu avea 64 de ani şi se pensionase de câteva luni. Apropiaţii cred că această schimbare din viaţa ei ar fi fost greu de suportat şi ar fi căzut în depresie.

Trupul neînsufleţit a fost transportat la morgă, iar după ce medicii legişti i-au făcut autopsia, a fost depus la cimitirul Sfânta Maria din municipiu. Astăzi urmează să aibă loc înmormântarea.

Condoleanţe familiei îndoliate!

 
Categorie articol: 

Comentarii