Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Medicul Boldeanu, agasat în trafic. A îndrăznit să-i atragă atenţia unui şofer că se află pe sens interzis!

• medicul oncolog de la Spitalul Judeţean, dr. Cosmin Boldeanu, a fost “pus la punct” de către un şofer, după ce i-a atras atenţia acestuia din urmă că circulă pe contrasens • conducătorul auto i-a replicat că ştie foarte bine cum circulă, abandonându-şi maşina pe mijlocul drumului şi blocând circulaţia • cum nu a vrut să mai continue discuţia cu şoferul “certat” cu legislaţia rutieră, medicul şi-a văzut de drumul său, aşa cum a putut •  Poliţia Brăila a intrat pe fir şi urmează să ia măsurile legale care se impun, după finalizarea cercetărilor

 

Doctorul oncolog de la Spitalul Judeţean de Urgenţă Brăila, Cosmin Boldeanu, a fost şicanat în trafic de către un alt şofer, după ce i-a atras atenţia că circulă pe contrasens. Cum cel mai deştept cedează primul, medicul şi-a văzut apoi de treabă, după ce a observat că nu are cu cine discuta, mai ales că şoferul în cauză ştia că încalcă regulile de circulaţie. Acum, Poliţia a intrat pe fir şi urmează să ia măsuri în acest caz.

Incidentul s-a produs miercurea trecută, pe 4 octombrie. Dimineaţă, medicul şi-a dus cei doi copii la Şcoala Gimnazială “Ion Creangă” şi şi-a continuat drumul pe strada Frumoasei, apoi a virat pe strada Bastionului, unde s-a stabilit, recent, sens unic (între strada Frumoasă şi Bulevardul Al. I. Cuza). “În dimineaţa de 4 octombrie 2017, imediat după ce am virat la dreapta pe Bastionului, circulând regulamentar, mă intersectez cu un domn într-un Logan cu numărul de înmatriculare GL-14-CNR. Domnul respectiv – nu-i cunosc numele – s-a enervat brusc în momentul în care m-a văzut, a coborât din maşină şi şi-a strigat că el lasă maşina acolo. Şi-a trimis copilul către şcoală, a încuiat maşina şi s-a îndreptat către maşina mea. I-am atras atenţia politicos că se află pe contrasens şi că nu ar trebui să se afle acolo, mi-a mulţumit că i-am atras atenţia despre ceva ce deja cunoştea şi mi-a recomandat pe un ton nu foarte prietenos să iau legătura cu cei de la Primărie pentru a finaliza mai repede lucrările de pe Calea Călăraşilor. I-am explicat la fel de politicos că nu lucrez la Primărie şi nu sunt factor decizional în acest sens. În continuare, perfect conştient că se află pe contrasens, vizibil enervat de faptul că eu pur şi simplu circulam regulamentar pe drumul public, a refuzat să revină la maşina sa şi să o mişte în orice fel. Cum deja se formase o coadă de câteva maşini în spatele meu care nu puteau înainta din cauza acestui individ, am decis să întorc eu şi să plec”, ne-a povestit dr. Boldeanu.

Doctorul a reuşit să-l fotografieze pe conducătorul auto tupeist, înainte de a pleca. “Nu cred că este bine să tolerăm acest tip de comportament. Voi comunica toate acestea şi Poliţiei, dar consider că merită semnalat acest aspect şi prin mijloacele media, pentru a vedea toată lumea cât de departe a ajuns tupeul şi nesimţirea unora”, este de opinie medicul oncolog.

Cazul a ajuns în atenţia Inspectoratului de Poliţie Judeţean Brăila, iar acum se fac verificări pentru a stabili cu certitudine ce s-a întâmplat în dimineaţa zilei de 4 octombrie. După ce vor fi audiaţi cei doi participanţi la trafic, poliţiştii vor lua măsurile legale care se impun.

Dr. Cosmin Boldeanu ne-a pus la dispoziţie fotografiile care surprind celălalt participant la trafic părăsind maşina pe mijlocul drumului, blocând strada. Mai mult, aşa cum susţine medicul, în poze se observă că şoferul se afla pe sens interzis.
Categorie articol: 

Comentarii