Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Medicamente gratuite pentru pensionarii din doua camine de batrini

De Ziua Internationala a Pensionarilor, zi ce se sarbatoreste anual în întreaga lume, Sensiblu lanseaza campania "Bunicii nostri sint tineri mereu". Astfel, in urmatoarea perioada, angajatii Sensiblu vor fi alaturi de pesionarii braileni de la Caminul pentru persoane virstnice "Sf. Apostoli Petru si Pavel" si de la Caminul "Sf. Maria", unde acestia vor dona medicamente.
Pe linga Braila, campania se va desfasura si in judetele Constanta, Vrancea, Iasi, Prahova si Dimbovita, estimindu-se vizitarea a peste 1.000 de batrini din camine si centre de asistenta. "Pentru Sensiblu, respectul fata de oameni este una dintre valorile centrale dupa care ne ghidam, cu atit mai mult cu cit este vorba de parintii si bunicii nostri. Cred ca, indiferent de virsta, ei îsi pastreaza spiritul mereu tinar, iar Sensiblu nu face decit sa-si arate respectul fata de aceasta calitate admirabila. Campania din acest an este o invitatie de a petrece o seara relaxanta, este un prilej de a depana amintiri, dar si o ocazie de a încheia noi prietenii. Ne dorim sa fim în fiecare an, de acum înainte, alaturi de toti bunicii si sa sarbatorim alaturi de ei aceasta zi", spune Claudiu Opran, Director General Sensiblu.
Sensiblu nu este la prima actiune de acest gen, anul trecut donind medicamente Asociatiei Medicilor Pensionari din Bucuresti, în valoare de aproximativ un miliard de lei.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii