Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Meciurile de baraj pentru promovarea în Liga a III-a stabilite prin tragere la sorţi

• evenimentul va avea loc la Casa Fotbalului, pe 15 februarie •  judeţul Brăila se află în Regiunea 7 Sud-Est, alături de campioanele judeţelor Galaţi, Tulcea, Constanţa, Buzău şi Vrancea

 

La fel ca şi în sezonul precedent, Federaţia Română de Fotbal va stabili, prin tragere la sorţi, meciurile de baraj pentru promovarea în Liga a III-a. Forul de la Bucureşti a împărţit cele 42 de asociaţii judeţene din România în şapte regiuni administrative, urmând ca, pe 15 februarie, la Casa Fotbalului, de la ora 11.00, să aibe loc tragerea la sorţi.

Campioana judeţului Brăila se află în Regiunea 7 Sud-Est, alături de campioanele judeţelor Galaţi, Tulcea, Constanţa, Buzău şi Vrancea.

Prima echipă extrasă din urnă pentru fiecare joc de baraj va fi cea organizatoare a partidei tur. Returul se desfăşoară pe terenul celeilalte echipe extrase.

Meciurile de baraj pentru promovarea în Liga 3 vor avea ca date de disputare zilele de 15 iunie 2019, ora 18.00, turul, şi 22 iunie, ora 17.30, returul.

În acest moment, lider în Liga a IV-a din judeţul Brăila este Viitorul Ianca, în Galaţi pe primul loc se află Universitatea Dunărea de Jos, în Tulcea Pescăruşul Sarichioi Junior, în Constanţa CS Năvodari, în Buzău Fotbal Team Săgeata. În judeţul Vrancea, Superliga Altdorf Tehnik are trei serii, echipa cu cele mai multe puncte, 24, fiind ACS Mausoleul Mărăşeşti.

În sezonul trecut, campioana judeţului Brăila, CS Făurei, a promovat după o dublă manşă cu Universitatea Dunărea de Jos Galaţi.

 

Cele şapte regiuni:

Regiunea 1, Nord-Est: Bacău, Botoşani, Neamţ, Iaşi, Suceava, Vaslui

Regiunea 2, Nord-Vest: Bihor, Bistriţa Năsăud, Cluj, Maramureş, Satu Mare, Sălaj

Regiunea 3, Centru: Alba, Braşov, Mureş, Covasna, Harghita, Sibiu

Regiunea 4, Vest: Arad, Caraş Severin, Hunedoara, Timiş, Gorj, Mehedinţi

Regiunea 5, Sud-Vest: Dolj, Olt, Vâlcea, Argeş, Teleorman, Dâmboviţa;

Regiunea 6, Sud: Călăraşi, Giurgiu, Ialomiţa, Bucureşti, Ilfov, Prahova

Regiunea 7, Sud-Est: Brăila, Galaţi, Tulcea, Constanţa, Buzău, Vrancea.
Categorie articol: 

Comentarii