Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Meciuri uşoare pentru formaţiile brăilene

După seria partidelor cu adversare incomode, CF Brăila are de data aceasta o sarcină mult mai uşoară deoarece în această etapă se deplasează la ultima clasată din seria întâi, CS Gura Humorului, grupare care a acumulat până acum doar 7 puncte. Formaţia brăileană prorneşte cu prima şansă la victorie, iar singura necunoscută o reprezintă doar numărul de goluri pe care Bucă et company îl va marca în poarta gazdelor.
Înaintea acestei runde CF Brăila ocupă prima poziţie cu 28 de puncte, următoarele două locuri fiind deţinute de Petrotub Roman şi Politehnica II Iaşi, ambele cu câte 26 de puncte fiecare.

Favorită la victorie este şi Viitorul Însurăţei cu toate că pentru deplasarea de sâmbătă, de la Găeşti, antrenorul Ionel Vioreanu nu poate conta pe serviciile lui Cosmin Dobre care este suspect de menisc iar alţi trei jucători, portarul Tudor, Lupaşcu şi Costache sunt incerţi.
"Ne confruntăm cu serioase probleme de lot însă eu sper ca la ora jocului, Tudor, care acuză o uşoară luxaţie şi Lupaşcu să se poată regăsi în formula de start, la fel şi Gigel Costache şi să mai bifăm o victorie", a declarat Paul Alexandru, preşedintele grupării din Însurăţei.
Nou promovata Viitorul Ianca va evolua pe stadionul Ştefan Vrăbioru în compania unei adversare de la jumătatea clasamentului, Dunărea Călăraşi, numai cu gândul la obţinerea celor trei puncte care, în opinia antrenorului Adrian Baldovin sunt vitale în acest moment. La formaţia gazdă de astăzi vor reintra în primul "unsprezece" Ghiţulescu şi Purică, care au efectuat etapa de suspendare pentru cumul de cartonaşe galbene precum şi Vali Durbacă, refăcut după accidentarea suferită la Farul II însă va absenta în continuare golgeterul Andrei Crăciun.
"Meciul cu Dunărea îl consider ca foarte important pentru noi, trebuie să câştigăm, ca să nu ne afundăm tot mai mult în zona retrogradării. Sper ca jucătorii să se mobilizeze cum au mai făcut-o şi în alte partide dificile şi să ne mai adăugăm la zestrea noastră încă trei puncte", a precizat ieri Adrian Baldovin.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii