Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Meciuri spectaculoase în semifinalele etapei judeţene ale Cupei României la fotbal

La Gropeni, într-o organizare ireproşabilă şi o atmosferă de fair play, creată de cei peste 200 de spectatori, s-au întâlnit primele două clasate din Liga a IV-a, Conpet Cireşu şi Victoria Traian.
A fost un meci specific de cupă, în care ambele combatante au lăsat garda jos încă din debutul partidei şi au dat totul pentru a accede în ultimul act al competiţiei.
Victoria Traian a deschis scorul prin Martinescu, iar elevii lui Ionel Ivan au replicat prompt şi au obţinut un penalty, însă Nicoliţă a trimis mingea în transversală.
Jucătorii pregătiţi de Iulian Neagu au reluat atacurile la poarta adversă şi au reuşit să se desprindă la două goluri, în urma reuşitei lui Anghel, iar soarta partidei părea pecetluită. Nu însă acesta a fost scorul primelor 45 de minute. Conpet Cireşu a reuşit să reducă din diferenţă prin Puşcaşu şi partida părea relansată, numai că Marius Barbu a reuşit o execuţie de excepţie şi Victoria Traian s-a distanţat din nou la două goluri.
În repriza secundă, formaţia din Cireşu a alergat după egalare, însă nu a reuşit decât o singură dată să mai înscrie prin S. Nicoliţă şi ratează şansa de a ajunge în finala Cupei, fază în care a promovat adversara sa, Victoria Traian.

La Ianca, Fortino a trecut de revelaţia sezonului de primăvară, Viitorul Galbenu

Pe stadionul "Ştefan Vrăbioru", în faţa a peste 400 de spectatori, disputa dintre Fortino Ianca şi Viitorul Galbenu a fost la fel de spectaculoasă. Ambele formaţii şi-au apărat cu ardoare şansele de a ajunge în finala competiţiei, dar în cele mai multe cazuri ele au punctat doar la capitolul spectacol, numărul ocaziilor ratate de o parte şi de alta fiind mult mai mare decât cel al reuşitelor.
Postolea a stabilit scorul primelor 45 de minute, iar în partea secundă Sorin Butiseacă a reuşit un nou eurogol şi Fortino s-a impus cu 2-0.
"Ratăm mult la fiecare meci, dar este important că ajungem repede în careul advers şi ne creăm ocazii. Îi felicit pe jucători pentru determinarea cu care au abordat jocul şi aştept o evoluţie la fel de bună şi în finala care se va derula tot pe stadionul «Ştefan Vrăbioru»", a declarat Fănel Băluţă, preşedintele clubului Fortino Ianca.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii