Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Meciuri interesante încă din prima zi la “Cupa primăverii” - fotbal în sală

• competiţia se va desfăşura la Sala Polivalentă în perioada 19 martie - 5 aprilie • jocurile din faza grupelor încep la ora 17.00

 

Cu aproape o săptămână înainte de startul celui mai mare turneu de fotbal în sală organizat până acum de AJF Brăila, echipele participante fac ultimele retuşuri pentru a evolua cât mai bine şi a trece de faza grupelor.

Prima ediţie a “Cupei primăverii” la fotbal în sală se va desfăşura în perioada 19 martie - 5 aprilie în Sala Polivalentă şi va reuni la start 16 echipe împărţite în patru grupe.

Conform tragerii la sorţi, din grupa A fac parte Armata, ANAF, ISU, Transmarian; din grupa B, Ronţăilă, Yazaki, BRN, Poliţia; din grupa C, Pricons, Carrefour, Poliţia de Frontieră, VARD, iar din grupa D, Inspectoratul Şcolar, Penitenciarele, Jandarmeria, CCO.

“Aşteptăm cu nerăbdare începerea turneului. Încă din prima zi avem meciuri interesante, echipa Armatei, câştigătoarea turneului Campionilor, o va înfrunta pe ISU Brăila, iar Pricons, câştigătoarea cupei firmelor, se va întâlni cu echipa Poliţiei de Frontieră care, la fel ca şi ISU Brăila, este la prima participare la turneele organizate de AJF Brăila. Ultimul meci al zilei, cel dintre Carrefour şi Vard, va fi o adevarată bătălie, ambele echipe dorind să facă o impresie mai bună decât anul trecut şi să iasă din grupă. Le dorim succes tuturor echipelor şi le mulţumim pentru deschiderea lor către sport”, a declarat Adrian Manole, preşedintele Comisiei de Fotbal în sală.

 
Categorie articol: 

Comentarii