Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Meciuri echilibrate la cea de a doua editie a "Cupei florar - Primavara voleiului juvenil"

In cadrul programului "Sportul pentru toti", simbata, in sala LPS-ului au fost organizate doua turnee de volei, ambele finantate de catre
Directia pentru Sport a Judetului.
"Cupa florar - Primavara voleiului juvenil" a reunit la start 7 echipe de fete si 3 de baieti, iar in afara de concurs au participat si doua formatii ale gazdelor.
Turneul fetelor a fost cistigat de echipa scolii "Mihu Dragomir". Pe locul al doilea s-a clasat echipa Scolii nr. 10, iar pe pozitia a treia cea a scolii din Mircea Voda.
Conform asteptarilor, competitia baietilor a fost adjudecata de echipa Scolii "Al. I. Cuza", campioana nationala a scolilor de gimnaziu. Formatia pregatita de profesorul Dragos Crita a fost urmata in clasament de echipa Liceului "Panait Cerna" si de cea a scolii "Ecaterina Teodoroiu".
Toate echipele participante au primit cite un rind de echipament (un sort si un tricou) si cite o minge, in plus, primelor trei clasate li s-au mai oferit cupe si diplome.
"Cea de a doua editie a "Cupei florar" a fost mult mai puternica decit cea anterioara. Au fost citeva partide cu o singura solista, dar si multe echilibrate, de un nivel tehnic destul de ridicat. Am remarcat citeva fete, dar si doi baieti de perspectiva de la scoala 10", a declarat Jean Preda.
Categorie articol: 

Comentarii